Izraelis perspėja savo piliečius dėl kelionių į „Eurovizijos“ dainų konkursą Malmėje

  • Teksto dydis:

Prieš „Eurovizijos“ dainų konkursą Malmėje Izraelio nacionalinė saugumo taryba sugriežtino perspėjimą dėl kelionių į šį Švedijos miestą. Rizikos laipsnis kilstelėtas nuo dviejų (potenciali grėsmė) iki trijų (vidutinė grėsmė), ketvirtadienį savo portale pranešė taryba.

Izraeliečiai, ketinantys vykti į Malmę, raginami dar kartą pagalvoti. Perspėjimas galioja gegužės septintą–vienuoliktą dienomis, kai vyks dainų konkursas.

Pranešime nurodoma, kad Malmėje gyvena „daug migrantų iš Sirijos, Libano, Irako ir Irano“, o miestas žinomas kaip antiizraelietiškų protestų centras. Protestai čia vyksta kas savaitę, juose neretai raginama smurtauti prieš žydus ir izraeliečius bei deginti Izraelio vėliavas, teigiama toliau pranešime.

Po spalio 7 d. Izraelio pasienio teritorijoje „Hamas“ ir kitų ekstremistinių grupuočių surengtų žudynių Malmėje būta atviro džiūgavimo.

Švedijos institucijos sustiprino saugumą Malmėje, tačiau izraeliečiams svečiams, priešingai nei Izraelio delegacijai „Eurovizijoje“, ypatingų saugumo priemonių nėra numatyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ai

ai portretas
okupantu ir siknakrusiu dainos konkursas

A - nonsas

A - nonsas  portretas
- Nebenoriu homoseksualizmo... - Bet juk tau reikia !

Ar arabai tiktai ant saslyku tinkami ?

Ar arabai tiktai ant saslyku tinkami ? portretas
Izraelio sionistinius banditus BUTINA ZUDYTI be gailescio taip kaip jie masiskai zudo palestiniecius. Mirtis SIONISTINIAM Izraeliui.. .... Amerikiecius taip pat nes jie tiekia ginklus Izraeliui kuriais yra zudomi palestinieciai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių