Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 25 d.)

  • Teksto dydis:

AVINAS. Būsite nusiteikę intymiai bendrauti, tyrinėti savo ir kitų jausmus. Kas atrodė paviršutiniška, gali pasirodyti gana svarbu. Neskubėjimas pravers. Klausykitės vidinio balso.

JAUTIS. Jeigu pasiseks, šiandien galite atnaujinti pažintį su dominančiu asmeniu. Sužinosite svetimų paslapčių arba kils ūpas pasakoti savas. Vakarui neprisiplanuokite daug veiklos.

DVYNIAI. Neblogai seksis numatyti darbai. Iš pažįstamo asmens netikėtai galite sulaukti profesinio pasiūlymo arba reikalingos pagalbos, kvietimo į renginį. Verta labiau pasidomėti sveikata, mityba, gerinti gyvenimo sąlygas.

VĖŽYS. Būsite įžvalgūs ir imlūs tiek psichologine, tiek intelektine prasme. Galite patirti ypatingų įspūdžių kelionėje arba sulaukti pasiūlymo mokslo, darbo srityje. Regis, dėmesį rodys naujas gerbėjas.

LIŪTAS. Šiandien galite gauti lauktą žinią iš toli arba iš svarbaus asmens. Galbūt iš vietos pajudės kokie nors finansiniai, verslo, nuosavybės reikalai. Savaime gali išsispręsti ir psichologinė problema.

MERGELĖ. Būsite linkę pripažinti ir taisyti savo klaidas, keistis. Jeigu su kažkuo esate susipykę ir tai jus slegia, mėginkite susitaikyti. Galbūt patirsite, kad galimybių turite daugiau, nei manėte.

SVARSTYKLĖS. Darbinga diena, todėl šį tą naudinga nuveiksite net jeigu atostogaujate. Galite vykti į darbo pokalbį ar šiaip domėtis darbo rinka. Neblaivumas ir neatsargumas vandenyje nieko gero nežada, tad būkite atsargūs.

SKORPIONAS. Galite sudaryti naudingą komercinę ar tiekimo sutartį. Įmanomas pasiūlymas dėl darbo, derybos dėl atlygio ar pan. Nestokosite ir romantiško polėkio.

ŠAULYS. Mintys daugiausia suksis apie vasaros pramogas ir šeiminius reikalus. Toli siekiančių vilčių gali sukelti parodytas dėmesys ar gautas pasiūlymas. Be rimtų pastangų pavyks išspręsti problemą.

OŽIARAGIS. Galimai gausite naudos iš komercinės veiklos, nuomos ar reklamos. Galite susitikti seną bičiulį, giminaitį arba sulaukti jo skambučio, laiško. Vakare norėsis tingiai pasilepinti.

VANDENIS. Šiandien nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų. Netgi galimas malonus netikėtumas. Galbūt gausite naudingą pasiūlymą ar mielą žinutę iš neabejingo jums asmens.

ŽUVYS. Šiandien sukte suksitės, jei užsiimate nuosavybės reikalais, kūrybine veikla, medicina, farmacija, menais, parodomis. Galite truputį pasistūmėti pirmyn verslo srityje. Regis, kils naudingų idėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 24 d.)

    Astrologinė prognozė liepos 24-ajai, trečiadieniui. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 23 d.)

    Astrologinė prognozė liepos 23-iajai, antradieniui. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 20 d.)

    AVINAS. Tai bus nebloga diena ne tik atostogauti, bet ir pasidarbuoti, jeigu turite prisiplanavę daug veiklų arba vairuojate, sportuojate, vykdote pervežimus. Augs poreikis judėti, kur nors vykti. JAUTIS. Kelionės, kontaktai su įtakingais veikėjais, u...

  • Astrologinė prognozė liepos 22–28 d.
    Astrologinė prognozė liepos 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje seksis bet kokia veikla, tačiau laiko stoka gali trukdyti parodyti gerus ketinimus aplinkiniams ir įgyvendinti tai, ką norite. Jeigu pirksite technikos, būkite atidūs, reikalaukite garantijos, tvarking...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 19 d.)

    AVINAS. Jeigu esate kelionėje, kelyje, itin pavojingas šį kartą bus jūsų neišsimiegojimas, svaigalų poveikis ar pan. Kad ir ką dirbsite ar veiksite, susikaupkite JAUTIS. Labiau atsižvelkite į artimų žmonių ir kolegų poreikius bei in...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 18 d.)

    AVINAS. Tikriausiai neišvengsite sumaišties, sunku bus susigaudyti, kas teisus ir kuo pasitikėti. Galbūt mėginsite susisiekti su specialistu, kad jums padėtų, paaiškintų. Jeigu keliaujate, galite kiek išklysti iš kelio....

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 17 d.)

    AVINAS. Palanku užsiimti veikla, susijusia su informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt iš užsienio ar oficialios institucijos gausite žinią, kvietimą susitikti su dominančiu asmeniu. JAUTIS. Jūsų aplinkoje sklandys permainų dva...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 16 d.)

    AVINAS. Aklai nepulkite į naujoves, neskubėkite investuoti, ką nors skolintis arba skolinti pinigų, žaisti azartinių žaidimų. Pasisaugokite įvairių provokacijų, nes lengva patirti žalą. JAUTIS. Lengva ką nors sugadinti tiek santykiuose, tiek kar...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 13 d.)

    AVINAS. Emocinė būklė bus nestabili. Tai spinduliuosite meilę, tai kelsite kivirčus dėl menkniekių. Pasistenkite suprasti ir toleruoti kitokį požiūrį ir nuomonę. JAUTIS. Daug dėmesio pareikalaus ūkiniai reikalai. Galbūt nerimo kels sveikatos pr...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 12 d.)

    AVINAS. Galvosite apie nepasisekusią partnerystę ir šie prisiminimai kels išgyvenimų. Vis dėlto pasistenkite nerodyti neigiamų emocijų aplinkiniams, nesivadovaukite pavydu, išankstiniais stereotipais. Tai ypač svarbu, jei kuriate na...

Daugiau straipsnių