Apelsinų želė desertas su alkoholiu

  • Teksto dydis:

Sėkmingas eksperimentas su želė ir apelsinais. Šaltas vieno kąsnio desertas natūralaus apelsino formoje. Niam!

Sėkmingas eksperimentas su želė ir apelsinais. Šaltas vieno kąsnio desertas natūralaus apelsino formoje. Niam!

Gaminimas:

Šiam desertui pagaminti Jums reikės apelsinų skonio želė.

Pirmiausia per pusę perpjauname apelsinus. Į dubenį išspaudžiame apelsinų sultis, kruopščiai šaukšteliu išgrandome apelsinų minkštimą.

Pusėje litro užvirusio vandens ištripiname želė (kaip nurodyta ant želė pakelio). Šiek tiek atvėsiname. Supilame apelsinų sultis ir degtinę (pagal skonį).

Apelsinų puseles sudedame į keksiukų skardą (arba kitą skardą, kad puseles būtų galima stabliai padėti) ir supilstome želė skystį.

Apjuosiame skardą maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų per naktį ir sustingtų;
Išėmus apelsinų puseles, perpjauname jas į keturias dalis.


Šiame straipsnyje: desertasapelsinaiDegtinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Loni

Loni portretas
Taip galima ir įmanoma pasigaminti ne tik iš apelsinų, bet ir iš obuolių su įvairia žele be alkoholio, gaunasi labai gražus ir skanus desertas. Skanaus : )

sugalvok tu man taip

sugalvok tu man taip portretas
cia tikrai geras receptas, turbot pagiriu po to nebuna, nes ir vitamino c kartu gauni su vodka.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių