- VD inf.
- Teksto dydis:
- Spausdinti
"Oranžinis baras" (A.Vienuolio g. 4) pristato naujieną – jame atidaryta vyno krautuvėlė. Vyną galima gerti ne tik bare, bet ir nusipirkti išsinešti. Vyno pasirinkimas platus – daugiau nei 120 vyno rūšių iš 10 pasaulio šalių.
Jei norite, išsirinktą vyną galite gerti bare arba galite jį išsinešti. Vynas "Oranžiniame bare" parduodamas kainomis, kurios kartais net mažesnės nei parduotuvėje. Tačiau jei norėsite mėgautis vynu pačiame bare, turėsite sumokėti 15 litų vadinamąjį kamščio mokestį.
"Paprastai baruose alkoholio antkainis būna 200–300 proc. Kadangi vyną parduodame didmeninėmis kainomis, jei klientai geria jį vietoje, kamščio mokestis renkamas už vyno atidarymą, išpilstymą, pateikimą", – aiškino "Oranžinio baro" administratorius Rolandas Žemuškevičius.
Penktadienio ir šeštadienio vakarais "Oranžinis baras" tampa klubu: svečius apsilankyti kviečia go go šokėjos, svečių pageidaujamą muziką groja didžėjus. Tuomet už įėjimą tenka mokėti simbolinę 5 litų kainą. Kitomis dienomis bare populiaru žaisti įvairius stalo žaidimus.
Prisitaikydamas prie ekonominės padėties "Oranžinis baras" skelbia įvairias akcijas.
Nuo 17 val. bare – krizinės vakarienės akcija. Pavakarieniauti tuomet galite už 5,5 lito, didelis bokalas "Kalnapilio" alaus iki 21 val. – 4,5 lito. Perkantiems išsinešti taikoma 10 proc. nuolaida (dienos pietums negalioja).
"Oranžinis baras" laukia visų sporto aistruolių. Septyniuose skystųjų kristalų ekranuose stebėdami varžybas pasijusite lyg iš tikrųjų būtumėte stadione.
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
Skaniai ir sveikai: vaikų mityba žiemą
Tėvams kartais pritrūksta žinių, kaip tinkamai pasirūpinti vaiko sveikata ir kokia mityba jaunam, augančiam organizmui būtina skirtingais sezonais. Kaip užtikrinti sveiką ir subalansuotą vaiko mitybą šiuo sezonu, kokio maisto turėtų būti p...
-
Pikantiškos salotos – sveikiau
Nusprendus sveikiau gyventi, nebūtina mitybą iškart keisti iš pagrindų – mažesni žingsneliai gali būti netgi sėkmingesni, nes prie ne tokių drastiškų pokyčių lengviau prisitaikyti. Pavyzdžiui, daugelyje namų tikru skan...
-
Receptas: šio patiekalo pagaminimui prireiks vos kelių minučių1
Geras maistas turi būti gaminamas greitai. Tuo įsitikinęs restorano „Ridikai“ savininkas Marius Šulcas, kuris papasakojo, kaip vištieną braziliškai galima pasigaminti vos per kelias minutes. ...
-
Varškės patiekalai: pagaminsite lengvai ir itin maistinga (receptai)5
Žiemą žvalgomės į sotesnius ir šiltesnius maisto patiekalus. Svarbiu jų ingredientu gali tapti ir nebrangiai kainuojanti varškė, panaudojama ne tik desertams, bet ir sūriems, pikantiškiems patiekalams. ...
-
Šefas Justinas Kapkovičius: receptas be sielos ir liks tik receptu3
Ką valgyti sveika, o ką – nelabai, kaip gaminti maistą, kad jis būtų naudingas sveikatai, kaip savo virtuvėje elgtis tvariau ir tausoti produktus, kad kuo mažiau maisto tektų išmesti? Tai klausimai, į kuriuos pastaruoju metu atsakymų ie&...
-
Kūčių stalui – skanu, taupu, įdomu (receptai)
Dar neapsisprendusiems, ką dės ant kūčių salo, ar ieškantiems naujų skanaus maisto idėjų į pagalbą atskuba maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė. Skaniausių liet...
-
Krypsta ir kūrėjų akys: maistas reiškia gyvenimą
Skonis, kvapas, spalva, tekstūra, konsistencija... Žmogaus jusles vienaip ar kitaip veikiantys malonumų dirgikliai kuria ištisą potyrių pasaulį, žadina asociacijas, veda prisiminimų labirintais. Šiandien į gausiame pritekliuje gyvenanči...
-
K. Pišniukaitė-Šimkienė: man patinka, kai Kalėdų stalas stebina (receptai)
Maistas ir viskas, kas su juo susiję, yra neatskiriama tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ įkūrėjos ir dviejų knygų apie maisto gaminimą autorės Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės gyvenimo dalis. Šventinį men...
-
Saldžių dovanų idėja – iš štrudelio gimtinės (receptai)
Kavos, šokolado ir pyragaičių mėgėjai austrai itin vertina namų kepinius. Lince gyvenanti žurnalistė, J. Keplerio universiteto mokslinė darbuotoja Daiva Müllegger-Trečiokaitė taip sužavėta austrų saldumynų, kad pati savo virtuvėje i&...
-
Svarbiausia – nepaskanauti anksčiau (receptai)
Miestams puošiantis Kalėdoms, šeimininkėms mintys jau sukasi apie šventinį stalą. Ir produktų nusipirkti, ir šventine maisto gamyba užsiimti dar bus laiko, tačiau yra vienas darbas, kurį jau dabar reikėtų padaryti – ...