41-erių metų moteris uždraudė vyrui lankytis tualete ir išgirdo teismo nuosprendį

Didžiosios Britanijos mieste Vinsforde moteris devynis mėnesius kankino partnerį fiziškai ir psichologiškai. Už tai ji buvo pripažinta kalta dėl smurto artimoje aplinkoje ir nuteista.

Apie tai praneša „Cheshire Constabulary“.

41-erių metų Sarah Rigby ir 40-ies metų Garethas Jonesas susipažino pažinčių svetainėje. 2021-ųjų metų liepą tarp jų prasidėjo romantiški santykiai. Iš pradžių viskas buvo gerai, tačiau netrukus S. Rigby pradėjo viską vis labiau kontroliuoti.

Pora gyveno S. Rigby tėvo namuose, tačiau moteris vertė draugą per mėnesį mokėti už būsto nuomą 700 svarų (820 eurų). Ji pernešė visus G. Joneso daiktus į garažą ir uždraudė jam vienam būti namuose, nors jis dirbo nuotoliniu būdu. Vyras namuose negalėjo eiti nei į dušą, nei į tualetą. Dėl to jis buvo priverstas lankytis artimiausiame sporto klube.

Be to, S. Rigby skundėsi, kad iš G. Joneso burnos sklinda blogas kvapas ir vertė jį valgyti dantų pastą.

„Daily Mail“ rašo, kad moteris žemino ir įžeidinėjo partnerį. Prieš jiems kartu išeinant į gatvę S. Rigby uždėdavo vyrui ant galvos skrybėlę, nes jai nepatiko Garetho plaukai. Britė buvo nepatenkinta ir vyro svoriu, todėl kontroliavo jo mitybą.

„Aš pradėjau tikėti, kad su manimi kažkas negerai“, – teigė G. Jonesas.

Maža to, moteris šaipėsi iš draugo ir lovoje. Kai G. Jonesas nepaklusdavo partnerei, ji palikdavo vyrą miegoti ant grindų ir neleisdavo niekuo užsikloti, neduodavo valgyti, mušdavo ir galėdavo išvyti iš namų su apatiniais rūbais.

Sarah kntroliavo vyro pinigus ir neleisdavo jam bendrauti su šeima ir draugais.

„Aš jaučiausi patekęs į spąstus. Ji visada sakydavo, kad jei pamėginsiu išeiti, išmes mano daiktus ir apkaltins prievarta“, – sakė G. Jonesas.

Vieną kartą engiamas vyras neatlaikė ir pabėgo nuo partnerės. Iš namų jis nepasiėmė beveik nieko. 2022 m. kovo mėnesį vyras kreipėsi į policiją. Vykstant teismo posėdžiams, S. Rigby toliau tyčiojosi iš G. Joneso, tyčia vilkindavo posėdžius ir nepranešdavo svarbios informacijos.

Moteris prisipažino kalta, tačiau nesigailėjo. Teismas nuteisė S. Rigby 20 mėnesių kalėjimo, nuosprendžio vykdymą atidedant dvejiems metams. G. Jonesas pareiškė, kad negreit atsigaus nuo to, ką teko išgyventi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kazkokie cia nevykeliai raso ,, as pats LT zinau viena toke seima ,,,bet kaip ji nesiskundzia niekuom ,,tai nekreipiu demesio , nes ju santuoka tipo ? regisyruota tik Baznycioje, nors situacija atvirkstine ,,ir ji turi savo busta , nors ir senos statybos ...

ttt

ttt portretas
išgalvotos pasakos

Tai \\\\\.../////

Tai \\\\\...///// portretas
kažkoks nevykęs anekdotas,manu gyvenime to nebūna.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių