Policininkai apsidžiaugė, kai į juos rėžėsi 193 km/val. greičiu skriejęs automobilis

JAV, Minesotos valstijoje, policijos pareigūnai apsidžiaugė tuo, kad į jų mašiną rėžėsi milžinišku greičiu skriejęs automobilis.

Pastarąjį vairavęs vaikinas taip išgelbėjo savo gyvybę. Apie šį įvykį praneša „Associated Press“.

Aštuoniolikmetis Samas Dutcheris važiavo automobiliu namo. Staiga jis pajuto, kad automobilio greitis didėja, nors jis akceleratoriaus pedalo nespaudžia.

Vaikinas pabandė automobilį stabdyti, tačiau jam to padaryti nepavyko. Jis paaiškino, kad stabdžių pedalą spaudė iki pat galo, tačiau vis tiek skriejo 193 km/val. greičiu.

Išvažiavęs į mažiau judrų kelią, S. Dutcheris paskambino motinai, kuri kreipėsi į gelbėjimo tarnybą. Policininkai telefonu susisiekė su vaikinu. Jie jaunam vairuotojui patarė,ką daryti, tačiau viskas buvo veltui.

Galų gale pareigūnai nusprendė, kad optimaliausias variantas išgelbėti S. Dutcherį bus avarija.

Policininkas Zachas Gruveris aplenkė vaikiną ir leido jam rėžtis į savo automobilį, kad S. Dutcheris neišvažiuotų į sankryžą. Abu vairuotojai liko gyvi.

„Samas puikiai susitvarkė. Nemanau, kad atsirastų daug žmonių, kurie galėtų susitvarkyti su tokiu didžiuliu spaudimu“, - sakė Z. Gruveris.

S. Dutcheris atidavė savo automobilį į automobilių servisą, kad sužinotų, kodėl sugedo stabdžiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

P.

P. portretas
Dabar gaminamos kompiuteriais valdomos mašinos ir gazą jau valdo ne vairuotojas o kompiuteris pagal vairuotojo pedalo ir dar kažkiek daviklių paduodamus signalus. Tai kažkam sugedus gali taip gautis.

Busilas

Busilas portretas
Na ne taisymui atidavė, o išsiaiškinimui kodėl taip atsitiko. Manau taip

Ka

Ka portretas
Straipsnis... ar rasytojas, ar kas cia per xuinia. S. "Dutcheris atidavė savo automobilį į automobilių servisą, kad sužinotų, kodėl sugedo stabdžiai." O kodel pas gazavosi, tai jau px? Stabdzius pataisis ir vel i trasa? Ir jeigu avarija 193 km/h tai gal jau i savartyna masina, ne servisa
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių