Paskelbė, kada įvyks šalies muzikos apdovanojimų M.A.M.A. ceremonija

  • Teksto dydis:

Šalies muziką globojanti asociacija „Metų muzikos apdovanojimai“ paskelbė, kada įvyks muzikos renginys. Kiekvienais metais šalies muzikos kūrėjus įvertinanti bei „M.A.M.A.“ statulėlėmis apdovanojanti ceremonija šiais metais žada daugybę muzikinių pasirodymų ir – intrigą.

Jau 14-ąjį kartą įvyksianti „M.A.M.A.“ ceremonija, kurioje už 2024 metus bus apdovanoti šalies muzikos kūrėjai, dainos, vaizdo klipai bei albumai bus surengta 2025 metų sausio 24 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Artėjančių metų sausio 24 dieną į Kauno „Žalgirio“ areną ir vėl pakviesime šalies muzikos industriją pasidžiaugti muzikiniais metais bei pagerbti geriausius iš geriausių, apdovanojant „M.A.M.A.“ statulėlėmis“, – džiaugėsi organizatoriai.

Organizatoriai žada, kad ceremonijoje netruks netikėtų pasirodymų, nesuvadintų emocijų bei visą šalį apskriesiančių temų.

„Kiekvienais metais stengiamės šią muzikos šventę paversti unikalia patirtimi bei kilstelti šou kartelę vis į aukštesnį lygį. Ankstyvas pasirodymų ruošimas tai tik dar labiau sustiprina. Jau žinome, kad laukia tikrai įsimintina šventė visai Lietuvai“, – intrigavo organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių