Ar informacinė švieslentė prie savivaldybės – pinigų švaistymas?

Ant Kauno miesto savivaldybės pastato atsiradusi informacinė švieslentė privertė pasvarstyti, ar pinigai jai įrengti išleisti ne be reikalo.

Švieslentėje, kuri pakabinta virš įėjimo į Asmenų aptarnavimo skyrių, mirga trumpos žinutės apie Kaune paskelbtą gripo epidemiją, šiukšliadėžes šunų ekskrementams, kaip socialiniame tinkle „Facebook“ rasti savivaldybės paskyrą.

Portalo kaunodiena.lt žurnalistai pasiteiravo praeivių, kaip jie vertina naująjį savivaldybės pirkinį. Daugumos nuomonė buvo vienoda: „Nereikalingas daiktas“.

„Visiškas pinigų švaistymas. Pakabino švieslentę prie Aptarnavimo skyriaus, tai bent joje skelbtų informaciją apie gyventojams aktualius klausimus, pavyzdžiui, socialines išmokas“, – sakė kaunietis Gintautas.

Kitas šnekintas praeivis Juozas neslėpė nusivylimo valdžios sprendimais. „Jau geriau už tuos pinigus būtų porą duobių užlopę“.

Danutės nuomone, mieste geriau galėtų atsirasti daugiau informacinių švieslenčių prie viešojo transporto stotelių.

Kauno mero patarėjo viešiesiems ryšiams Tomo Grigalevičiaus teigimu, informacinė švieslentė skirta informuoti savivaldybės lankytojus ir visus miestiečius apie aktualius miestui klausimus.

Anot patarėjo, ši švieslentė kainavo 2,4 tūkst. litų.

Pasiteiravus, ar kitose miesto vietose, galbūt prie seniūnijų, planuojama pakabinti švieslenčių, T. Grigalevičius informavo, kad artimiausiu metu savivaldybė tokių planų neturi.

Savivaldybės administracijos direktoriaus Dainiaus Ratkelio nuomone, švieslentė reikalinga ir nėra lėšų švaistymas.

„Manau, miesto gyventojai privalo gauti iš savivaldybės informaciją, tačiau diskutuotinas klausimas, kokia turėtų būti tos informacijos pateikimo forma. Aš asmeniškai neprieštarauju, kad švieslentė buvo pakabinta“, – sakė D. Ratkelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

turbūt

turbūt portretas
ir švieslentės operatoriaus etatą sukūrė ?

Petkus

Petkus portretas
Matomai valdžia dirba gerai jei rašeivos mato tik "šapelius". Moterys susipykę ir neturėdamos jėgų, kelia sijonus ir rodo užpakalius.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Tai taip ir nepasakė konkrečių argumentų, kam ji reikalinga
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių