Kauno savivaldybė: ačiū, kad kelionei į E. Sheerano koncertą renkatės miesto autobusus

Kauno miesto savivaldybė padėkojo kauniečiams ir miesto svečiams, kad atvykimui į Dariaus ir Girėno stadioną, kuriame koncertuoja Edas Sheeranas, renkasi miesto autobusus.

Trumpai apie viešąjį transportą per Edo Sheerano viešnagę Kaune:

pirmą koncerto dieną (šeštadienį) susisiekimas vyko sklandžiai;

be kasdienių savaitgalio reisų buvo prijungti dar keturi nauji maršrutai – specialiai šiai progai;

įprastas „Kauno autobusų“ pajėgas sustiprino net 44 papildomai išleisti autobusai;

užtikrinant viešąją tvarką, vaizdo kamerų duomenys rodo, kad didžioji dalis publikos sklandžiai išsiskirstė per 55 minutes po koncerto;

 atokiau išrikiuoti autobusai stovėjo Parodos kalno prieigose ir pajudėjo vos tik renginiui pasibaigus bei intensyvesniu dažniu kursavo kelias valandas (sekmadienį jų koloną numatyta laikyti arčiau Sporto g. stotelės);

žiūrovų išleidimas iš stadiono vyksta analogiškai, kaip ir „Žalgirio“ arenoje – pirmiausia, uždarius automobilių eismą, pajuda minia pėsčiomis, o po to leidžiamas transportas;

kaip ir numatyta, su koncerto bilietais užtikrinamas nemokamas atvykimas į Dariaus Girėno stadioną 3 valandas prieš renginį ir grįžimas po jo (tai įskaičiuota į bilietų kainą ir lygiai taip pat transportas bus organizuojamas per visus didžiuosius renginius stadione);

baruose, kavinėse ar naktiniuose klubuose ilgiau užsibuvusius naktinėtojus kviečiame transportu pasirūpinti savarankiškai;

analogiškai veiksmas suplanuotas ir antrajam koncertui sekmadienio vakarą – bus pasirūpinta visais, atvykusiais be automobilio!

Primename, kad nuolatiniai autobusų ir troleibusų maršrutai kursuos dažniau. Taip pat organizuojami papildomi maršrutai: „ST1“, ST2“, ST3“ ir ST4“. Daugiau informacijos: https://stops.lt/kaunas/.

Atvyksiančius nuosavu transportu savivaldybės atstovai ragina naudotis Autobusų stoties ir Vienybės aikštės požeminėmis parkavimo vietomis, Kauno „Akropolio“, „Žalgirio“ arenos aikštelėmis, daugiaaukšte automobilių saugykla K. Donelaičio g. 65A. Taip pat – S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo parkingu, pro kurį kursuos papildomi autobusai.

Nuo 21.30 val. bus ribojamas eismas Parodos kalnu, tarp K. Petrausko gatvės ir Vytauto prospekto.

Iškart po koncerto nebus galimybės privažiuoti prie stadiono prieigų – šia arterija bus praleidžiamas tik viešasis transportas ir vietos gyventojai.

Išsikviesti pavežėjus galėsite Tunelio gatvėje, nusileidus nuo Dainų slėnio. Ten stovės ir iš kitų miestų žiūrovus atvežę autobusai.

Besibaigiant koncertui iš K. Donelaičio g. nebus galima sukti kairėn. Taip pat į kalną nebus galimybės pakilti atvažiuojant Vytauto prospektu. Pareigūnai užtvaromis pasitiks ir keliaujančius K. Petrausko g. bei Vydūno alėja.

Vykstant renginiui į Perkūno alėją galės įvažiuoti tik dokumentus pateikę vietos gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
nevaidinkit gerucius patys uzdrausdami lengvuju ivaziavima kosminiais mokesciais ir mero nesigirdi anarhija =0

chi

chi portretas
tegul bulkas judina namo pareit netoli ,,,kas per gyviai sunku pajudet naktį

Anonimui

Anonimui portretas
nulaižei riebią subinę, papietavai ? Visa žiniasklaida rašo, kad vakar žmonės, patikėję savivaldybės pezalais, liko apgauti, nes tie pora autobusų buvo tik dėl vaizdo ir teko gaudyti dvigubai užbrangintus taxi.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių