Ukrainos nepriklausomybės diena: mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė ne tik Prisikėlimo bažnyčia

  • Teksto dydis:

Šeštadienį, rugpjūčio 24-ąją, Ukraina švenčia 33-iąsias nepriklausomybės paskelbimo metines. Ta proga Kaune mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė Prisikėlimo bažnyčia bei Laisvės alėjos fontanas.

„Šiandien minime Ukrainos nepriklausomybės dieną. Mėlyna ir geltona spalvomis nusidažė Prisikėlimo bažnyčia bei Laisvės alėjos fontanas. Jie švies iki rugpjūčio 25 d. 5 val. Siunčiame sveikinimus ir visapusišką palaikymą visiems ukrainiečiams. Jūsų drąsa, ryžtas, vienybė – neįveikiami. Drauge iki galo“, – feisbuke šeštadienį paskelbė Kauno miesto savivaldybė.

Kaip jau skelbta, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Ukraina ir ukrainiečiai patys nuspręs, kaip jiems gyventi, kuriuo keliu eiti ir ką pasirinkti, nes taip veikia nepriklausomybė.

„Ligotas senis iš Raudonosios aikštės, visiems nuolat grasinantis raudonu mygtuku, mums nenurodinės savo raudonųjų linijų. Tik Ukraina ir ukrainiečiai nuspręs, kaip gyventi, kuriuo keliu eiti ir ką pasirinkti. Nes taip veikia nepriklausomybė“, – pabrėžė V. Zelenskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nevakcinuotas

nevakcinuotas portretas
prie ko cia ukraina ir baznycia /juk zelenskio tautieciai visam pasaulyje garbina judeju religija grynakrauju ukrainieciu likusiu gyvu kaimuose mazuma. pinigus zele dalinasi su savais joskem Jiem vis maza eksperimentuoja su zmonemis vakcinomis .karo pramone medicina kas tai pasaulyje valdo ?Nezinote?Neapsimeskite

o slyksciau nebuvo imanoma ka nors sugalvot ??

o slyksciau nebuvo imanoma ka nors sugalvot ?? portretas
prisikelimo baznycia garbina zelenskio zydobanderu zudikus kurie stai siomis dienomis baigia sunaikint Ukraina .... gal tuomet aplamai pasipuoskit visomis vaivorikstinemis spalvomis -ten ir ten vien pedofilai su LGBTQ -jesnykais jankiu sorosines padugnes bludina garbindamos viena kita....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių