100 km/val. leistiną greitį viršijęs vairuotojas: skubu pasiimti vaiką!

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje, praėjusią savaitę, rugsėjo 2–8 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 432 greičio viršijimo atvejus.

Praėjusios savaitės lakstūnas užfiksuotas pirmadienio rytą. Apie 8.40 val. Kaišiadorių r., kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas vyro (gim.1983 m.), kur leistinas greitis 70 km/val., važiavo 170 km/val. greičiu. Plungiškis policijos pareigūnams teisinosi skubantis pasiimti vaiką. Vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Savaitės pabaigoje Kauno r. sustabdytas ir neblaivus Prienų r. gyventojas. Sekmadienį apie 9 val. Kauno r., kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, policijos pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Honda“, vairuojamą vyro (gim. 2001 m.). Vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,43 prom. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Būta ir neblaivių dviračių vairuotojų. Savaitės viduryje, trečiadienį, apie 18.10 val. Kaune, Palemono g., dviratį vairavo neblaivus vairuotojas (gim. 1969 m.). Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,02 prom.

Praėjusią savaitę Kauno apskrityje policijos pareigūnai nustatė 28 neblaivius automobilių vairuotojus ir vienuolika vairuotojų, kurie transporto priemones vairavo neturėdami tam teisės. Taip pat buvo nustatyti ir aštuoni pažeidimai, kurie buvo susiję su transporto priemonių variklių skleidžiamo triukšmo viršijimu. Vykdytų priemonių metu pareigūnai nustatė ir kitus KET pažeidimus.

Kauno apskrityje iki šios dienos žuvo septyni eismo dalyviai (iki 2023 m. rugsėjo mėnesio pabaigos žuvo – 17), sužeisti 409 eismo dalyviai (iki 2023 m. rugsėjo mėnesio pabaigos – 491).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Be abejo

Be abejo portretas
Tėvui virš 40 metų ir jis skuba. Tokių virš 40 ir virš 50 metų tėvų keliuose yra daug. Daug ir mamų už vairo, joms virš 40 metų, bet vaikai maži. Jos urgi skuba. Skuba iš taško A į tašką B, kur paima, perduoda, perparduoda narkotikus ur pačios pakeliui pavartoja ar bent dantyse palaiko kaltinamojo tabako cigaretės galą. Dar labai skuba narkomanės prostitutės iš Ukrainos, nes jos turi surinkti atitinkamas sumas ir kelių patruliams, ir policijai, ir dar nunešti pinigų į .ydų bendrą kasą. Todėl net nestabdykite tų skubančių. Tegu skuba.

Nepavydekit

Nepavydekit portretas
Važinėjat paspirtukais ir viduriuojat iš pavydo, greitis yra geras jausmas, jums to nesuprast, kaimiečiai smirdantys

svarbu stribynas.

svarbu stribynas. portretas
laimingas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių