Ašarėnos tvenkinyje Pelėdnagiuose nuskendo jaunas vyras

Šiandien prieš 19 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas, kad Kėdainių rajono Pelėdnagių gyvenvietėje esančiame Ašarėnos tvenkinyje skęsta žmogus.

Į įvykio vietą pasiųsti arčiausiai budėję policijos pareigūnų ekipažai, Pelėdnagiuose įsikūrusi Kauno miesto Greitosios pagalbos tarnybos medikų brigada, Kėdainių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba ir Pramonės ugniagesių komanda.

Atvykus gelbėjimo pajėgoms, įvykio liudininkai nurodė, jog apie skęstantį draugą informavo kartu su juo besimaudžiusi mergina.

Jauna moteris pasakojo, kad jos draugas tiesiog pradingo vandenyje, ji nespėjo jo išgelbėti. Jauna moteris nardė, ieškojo savo draugo, šaukėsi pagalbos.

Tuo metu paplūdimyje buvo daug žmonių. Moteriai į pagalbą puolė trys vyrai. Vienas iš jų numetė gelbėjimo ratą. Moteris pati buvo labai pavargusi, išsigandusi. Vyrai ją išgelbėjo, tačiau jos draugo jau nebuvo matyti.

Į įvykio vietą atskubėjo Kauno 5-osios komandos narų komanda. Šiuo metu vykdoma skenduolio paieška. Pirminiais duomenimis, dingusysis yra gimęs 1997 metais.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių