Kaune vėl šaudyta: šį kartą – Romainiuose, kur rasta ir kulka, ir jos apgadintas „Audi Q5“

  • Teksto dydis:

„Nė dienos be šūvio!“ Tokią prielaidą perša pastarųjų dienų Kauno policijos suvestinės. Sekmadienio pavakarę vėl užregistruotas pranešimas apie nusikaltimą, per kurį šaudyta. Šį kartą – Romainiuose.

Anot policijos, apie Žibintų gatvėje, namo kieme, pastebėtą apgadintą 2022 metų gamybos automobilį „Audi Q5“ pranešta 18.45 val.

Įtarimą, kad į jį šauta, patvirtino šalia, ant trinkelių, aptikta 9 mm skersmens šovinio kulka. Pagal jos diametrą, šauta iš kovinio pistoleto.

Policija praneša pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl svetimo turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu. Už tai Baudžiamasis kodeksas grasina bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba net laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, apie šį mįslingą įvykį pranešė automobilio savininkės, jau įpusėjusios aštuntą dešimtmetį, anūkas, važiavęs šia močiutės vardu registruota transporto priemone ketvirtadienio pavakarę į plovyklą. O po to pastatęs ją minėtame kieme ir išvykęs savaitgaliui į kaimą. Grįžus iš jo, ir pastebėtas minėtas šūvio pėdsakas „Audi Q5“ variklio dangtyje.

Automobilio savininkė teigė jokio šūvio negirdėjusi. Apie jį sužinojusi tik iš anūko.

Padaryta žala dar tikslinama. O ikiteisminį tyrimą pradėję teisėsaugininkai apsistojo ties dviem versijomis: arba kažkuris iš minėtų giminaičių turėtų įtarti, su kuo susijęs šis galimai perspėjamasis šūvis, arba tai buvo atsitiktinė kulka, laimė, kad kliudžiusi tik automobilį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Nieko atsisaudys kita karta su mociutes pistoletu

Romainiai

Romainiai portretas
Kaip prieš 30metų Šilainiai. Visi marozai ten susirinkę. Puspročiai

Išsišaudysime be karo

Išsišaudysime be karo portretas
Ko dar buvo galima laukti?Ginkluojate visus kas tik nori,o ginklas tam,kad šautų.Ginklus turėtų turėti tik tie asmenys,kuriems jie priklauso,o ne kas nori.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių