Kaune patyčias ir smurtą patyręs vyras padarė šou: kiekvienas po euriuką – ir butą galima pirkti

Socialiniame tinkle „TikTok“ tūkstančiai žmonių stebėjo, kaip Kaune buvo smurtaujama prieš vyrą. Išpuolis ir patyčios buvo transliuojamos gyvai. Panašu, kad kai kurie tautiečiai pamatytų vaizdų buvo sukrėsti labiau nei pats žeminančio elgesio sulaukęs asmuo.

Kaip matyti filmuotoje ir socialiniame tinkle transliuotoje vaizdo medžiagoje, vyras ne tik moters ir kitų vyrų plūstamas keiksmais, užgauliojamas, bet prieš jį ir smurtaujama.

Jį, gulintį ant grindų, moteris tempė už kojų, nušveitė jo nusimovusį batą, vėliau sėdintį prie sienos užgauliojo.

Kitas vyras, dėvintis pirštines ir kaukę ant veido, jį tampė už rankų, stumdė. Kaip galima suprasti iš vaizdo įrašo, incidente dalyvavę asmenys norėjo, kad šis vyras išeitų iš daugiabučio.

„Pi** na***. Pi**, k**va“, – stumiant pro duris ant jo piktai rėkė moteris. Ji vyrą pačiupo už drabužių ir stūmė laiptais. Šis įsitvėrė į radiatorių, bet ilgai neišsilaikė – moteris jį išstūmė pro lauko duris.

Kitame epizode matoma, kaip viešoje vietoje, prie automobilio, ant klūpinčio ir susigūžusio nelaimėlio vyras, dėvintis kaukę ir pirštines, iš butelio pila skystį. Tenka ne tik marškinėliais apvilktai nugarai, bet ir kelnėms bei apatiniams, mat vyras su kauke pakelia kelnių juosmenį ir skystį pila tiesiai po kelnėmis.

„Kauniečiai (vyro vardas arba slapyvardis) atvykimą į Kauną aplaisto“, – prie žeminančio epizodo pakomentavo kauniečiai.

„Pasakyk atsiprašau, kad atvažiavai į Kauną. Atsiprašyk, kad atvažiavai į Kauną, gaidy, tu ku**va“, – rėkė vyras. Atsiprašymo reikalavo ir moteris.

Nelaimėliui taip pat kliuvo ir ašarinių dujų. Užfiksuotuose vaizduose matomas alkoholio butelis.

Viename iš filmuotų epizodų nukentėjęs asmuo jau stovi prie policijos pareigūnų automobilio šlapiomis kelnėmis. Matomi ir greitosios medicinos pagalbos medikai. Aplink šaršalas vyksta ir toliau.

„Pas mus rajone tai – normalu. Normalu“, – rėkė moteris.

Kaip skelbė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie incidentą pranešta rugsėjo 16 d. apie 17 val. Kaune, Partizanų gatvėje, viešoje vietoje, 1995 metais gimęs vyras ir 1984 metais gimusi moteris smurtavo prieš 1993 metais gimusį vyrą.

„Apie įvykį policijos pareigūnams pranešė penki skirtingi asmenys, kurie matė transliaciją socialiniame tinkle, – portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovė Reda Zarauskienė. – 1995 metais gimęs vyras ir 1984 metais gimusi moteris yra kauniečiai. Moteris buvo žinoma policijos pareigūnams, vyras – ne. Nukentėjęs vyras yra vilnietis, jis nebuvo žinomas policijos pareigūnams, apie sužalojimus kol kas informacijos iš gydymo įstaigos negauta.“

video.onnetwork.tv

Panašu, kad vyrui, prieš kurį buvo smurtauta, į ligoninę gultis neprireikė arba jis ten ilgai neužsibuvo, nes trečiadienio rytą socialiniame tinkle „TikTok“ vyras, šioje platformoje turintis apie 30 tūkst. sekėjų, jau komentavo prieš jį įvykdytą išpuolį.

Kadangi ši istorija pateko į teisėsaugos paros įvykių suvestines ir buvo aprašyta žiniasklaidoje, vyras ragino eiti paskaityti parašytų publikacijų ir pasisakė apie teisėsaugos veiksmus.

Šią jo tiesioginę transliaciją stebėjo maždaug 1,2 tūkst. sekėjų. Vyras tuo pasidžiaugė ir pasvarstė, kad iš kiekvieno „paėmus po euriuką galima ir butą nusipirkti.“

„Aš nenoriu į tą Kauną važiuoti. Nu, bus teismas, samdysiu mašiną. Nebent į reabilitaciją mane išveš, tai tada iš reabilitacijos paims su policija, – pasakojo jis. Fone pasigirdus moters balsui, jaunas vyras tik tarstelėjo. – P...ui man, ko tu čia pergyveni.“

„Reabilitavosi puikiai. Parodė, kaip puikiai gydosi“, – po įrašu rašė vienas komentatorius.

„Kaip jis laukia to teismo, kad greičiau pinigų prisiteistų. Juokdarys“, – teigė kita internautė.

Kaip jis laukia to teismo, kad greičiau pinigų prisiteistų. Juokdarys.

„Atvažiuosi dar. Kaip sakoma, yra neužbaigtų reikalų su tavimi. Bet ir naujų jau kyla“, – po vaizdo įrašu atsirado ir toks pastebėjimas.

Iš internautų sulaukęs komentarų, kad ir pats yra transliavęs vaizdus, kai skriaudė neįgalų asmenį, jis neatsiprašinėjo ir savo elgesio nesigailėjo – vyras teigė, kad trenkė pastarajam į galvą, mat jį suerzino neįgalaus asmens netvarka. Komentatoriai atkreipė dėmesį, kad dažnai vaizdo įrašus viešinantis ir gyvai transliuojantis vyras visuomet ieško pasiteisinimų dėl vieno ar kito savo veiksmo.

Portalas kauno.diena.lt sulaukė skaitytojų laiškų, kuriuose minimas asmuo kontroversiškai pasisako įvairiomis jautriomis temomis arba pats skatina patyčias bei smurtą.

Portalas kauno.diena.lt dėl šio incidento paprašė platesnio policijos komentaro. Gavus atsakymus, publikaciją papildysime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam -,,Algimantas ,, sviezias vaflis tau uz

tam -,,Algimantas ,, sviezias vaflis tau uz  portretas
apatines lIUpos uz genialias mintis....pedo Patrijote

Algimantas

Algimantas portretas
Reikėtų gydyti Lietuvos gyventojus nuo agresyvios kacapiškos leksikos.

Andrius

Andrius portretas
Kam aplamai apie tokia siuksle rašyti..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių