Kauno ligoninėje mirė apsinuodijęs nepilnametis: atskleidė daugiau detalių

Ligoninėje Kaune trečiadienį mirė iš Šiaulių pristatytas nepilnametis.

Kaip ketvirtadienį pranešė Policijos departamentas, 2006 metais gimęs nepilnametis Kauno ligoninėje mirė trečiadienio popietę.

Rugpjūčio 25 dieną dėl apsinuodijimo neaiškios kilmės medžiagomis jis buvo pristatytas į Šiaulių ligoninę iš gyvenamojo namo Sprudeikos gatvėje, o vėliau dėl sunkios būklės pervežtas į Kauną.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

„Tą dieną, kai buvo pristatytas į ligoninę, vidurnaktį jis išėjo ir jo nesulaukė nei tėvas, nei seneliai ir tik apie 14 valandą jį pamatė gulintį prie įėjimo į jų namo kiemą be sąmonės“, – BNS komentavo Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Jos teigimu, medikus iškvietė artimieji. Jaunuolis buvo sunkios būklės.

Anot ELTOS, miręs jaunuolis policijai nebuvo žinomas, jis lankė mokyklą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mūsų reikalas

Mūsų reikalas portretas
Teisėsaugoje yra rimtas trūkumas,kurį skubiai reikia keisti.Kai narkotikų platintojus pagauna su įkalčiais,užmauna apykoję ir paleidžia į laisvę,o tie toliau narkatą stumdo arba sėdėdami namuose tampa narkatos perdavimo ir saugojimo tašku.Negana to,per tokius degradus ir jų užveistas landynes kenčia aplinkiniai.Tokie privalo būti izoliuoti nuo visuomenės,nes jie tik manipuoliuoja kitų gailesčiu,kad pasikeitė,kad suprato savo blogą elgesį.Nieko jie nesigaili,o tik vaidina,kad greičiau išeitų į laisvę ir stumdytų toliau.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei vienu narkomanu mažiau- ar tai blogai ?

Ir \\\\\.../////

Ir  \\\\\...///// portretas
toliau glaistys,bet norkotikų poveikį slėps,kad nenugązdintų būsimų aukų,nes nako'dileriai gali neatleisti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių