Kauno tarpukario perlą apgulė specialiosios tarnybos: viskas dėl moters

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai šiandien apie 15 val. užfiksavo neeilinį sujudimą pačiame Kauno centre esančioje Žemaičių gatvėje. Prie vieno jos daugiaaukščio, laikomo vienu įsimintiniausių tarpukario Kauno statinių, buvo išsirikiavusios visos Kauno specialiosios tarnybos.

Į įvykio vietą nuskubėjęs portalo fotografas spėjo užfiksuoti pačią jo kulminaciją – iki vieno šio namo trečiojo aukšto lango autokeltuvu pasikėlusius ugniagesius gelbėtojus, vienas iš kurių pateko už šio lango esančio buto vidun.

Portalui aiškinantis, kas čia vyko, paaiškėjo, kad visos minėtos tarnybos atskubėjo čia viena kitos kvietimu.

Anot policijos atstovės, 14.11 val. jie gavo pranešimą, kad reikia užtikrinti greitosios medikų saugumą – viena šio daugiabučio gyventoja elgiasi agresyviai. Ji mėto per langą įvairius daiktus.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Greitosios medicinos pagalbos tarnybos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad, panašu, jog juos išsikvietė minėtos moters artimieji, negalėję patekti į butą.

O, kai jo durų niekas neatidarė ir policijai, ši tradiciškia tokiais atvejais pasikvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus. Šie, savo ruožtu, pasiuntė į įvykio vietą 42 metrų aukščio autokeltuvą.

Galiausiai bendromis visų išvardytų tarnybų pastangomis patekus minėto buto vidun, jame rasta 50-metė greitosios medikų išvežta į gydymo įstaigą.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Su šiandieninėmis realijomis susidūrusiame Žemaičių gatvės daugiabutyje yra gyvenęs ne vienas garsus menininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
Lietuvoje klesti fa.šiz.mas

Diedas

Diedas portretas
Įdomu kodėl jos nenušovė, juk gydytojų pagalbos ji nenorėjo ir išmetė per langą skrybėlaitę. Dabar geri laikai atėjo giminaičiams, kurie nori užvaldyti butą. Išerzinai giminaitę, iškvietei greitąją, gaisrininkus, policiją -ir va, rezultatas- išlaužia duris, ar laiptinės ar balkono- ir jega išveža į ligoninę. O tada paskelbei neįgalia, apiforminai globą pasisavinai jos butą, Kas per fa.šistų laikai atėjo. įdomu kiek tokios paslaugos kainuoja? Gerą verslą sugalvojo kažkokia grupė medikų. Ir gaisrininkus pajungė ir policiją. Todėl visi namai supleška- gaisrininkai ne savo darbu užsiėmę, o aferom. Policija irgi turi ką veikti - APGINTI MEDIKUS, kuriuos matot puola savo bute užsibarikadavusi moteriškė. Įdomu kodėl nebeveikia įstatymas, kad neturi būti jokio prievartinio gydymo?Dabar jau net duris laužia ir su keltuvais veržias į butą...

tu

tu portretas
bomze pats dvasiskai nutriuses sedevras tokiu neliks o jis stoves tai nelok prasigeres /vatnike/ nes protingas rusas saves nezemins tokiais pareiskymais =0
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių