Kelyje Marijampolė-Kaunas po avarijos eismas atnaujintas

  • Teksto dydis:

Kelyje Marijampolė-Kaunas ties Gustaičių kaimu po ryte įvykusios įvykusios avarijos eismas atnaujintas, pranešė Alytaus apskrities policija.

Šeštadienio rytą kelyje Marijampolė-Kaunas ties Gustaičių kaimu mokykliniam autobusui kliudžius vilkiką, sužalotas vaikas, buvo ribojamas eismas viena juosta nuo Marijampolės link Kauno.

Kaip skelbė policijos departamentas, šeštadienį apie 8.30 val. mokyklinis autobusas, kuriuo buvo vežami 5 vaikai, gimę 2011 metais, vyko iš Marijampolės į futbolo varžybas Kaune, sumėčius lenkimo metu, autobusas kliudė lenkiamą krovininį automobilį ir atsitrenkė į kelio atitvarus.

Pirminiais duomenimis, sužalotas vienas berniukas, kuriam prakirstas antakis. Dėl apvirtusio krovininio automobilio buvo uždarytas eismas viena juosta, o automobiliai nukreipiami senu keliu Kaunas-Marijampolė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ZZZZZZZ

ZZZZZZZ portretas
Pirmas dalykas vairuotojas buvo tikrai geras,masina techniskai tvarkinga,jokios furos jis vaziuodamas net nekliude,o ant via baltica kelio buvo grynas ledas,pradejo sukti automobili,taip kad gal reiktu ziureti i kelininkus kurie taupo ant smelio,ypac magistraliniuose keliuose, jei vilkiko vairuotojas butu neapvertes savo sunkvezimio tai tikrai butu daug auku,nes ant tokio ledo,kai neina net pastoveti vairuoti tikrai nesaugu,todel sakyciau keliu direkcija turetu daryti isvadas,ir bent jau pasirupinti magistraliniais keliais tinkamai,Ir autobusiuke buvo isviso 8 zmones.

Jonas

Jonas portretas
Vilkikai vaziuoja gerai tik va beda su lengvom ,furu ar lengvu daugiau grioviuose?

Ėdvardui

Ėdvardui portretas
kodėl kaltinate vilkiką juk autobusiukas lenkė ir jį sumėtė ir kliudė vilkiką pirma gerai straipsnį persiskaityk o pasui rašinėk nesąmones
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių