Narpliojant šiurpaus vaikų radinio viešajame tualete aplinkybes, ėmė lįsti skandalingi dalykai

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai artimiausiu metu turėtų nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl šiurpaus, patikslintais duomenimis, mažamečių radinio Šilainių plento viešajame tualete. Jau nustatyta ir ant jo grindinio be gyvybės ženklų aptikto velionio asmenybė, ir, kokia buvo jo mirties priežastis.

Kaip jau rašyta, apie 50 metų, kaip teigta tos paros Kauno policijos suvestinėje, vyro kūnas buvo rastas šiame biotualete, pastatytame šalia Šilainių plento – Romainių ligoninės prieigose, balandžio 28-osios vakare.

Jį aptikę trylikamečiai savo radinį nufotografavo mobiliuoju telefonu ir nusiuntė šį vaizdą mamai. Ši ir pranešė apie įvykį policijai.

Atvykę pareigūnai nei velionio rūbuose, nei krepšyje, aptiktame šalia jo, dokumentų, pagal kuriuos būtų galima nustatyti nežinomojo asmenybę, nerado. Tačiau minėtame krepšyje buvo degtinės butelis. Ir netuščias. Belieka džiaugtis, kad bent jis netapo bebaimių mažamečių grobiu.

Nedėvėjo velionis ir jokių specifinių drabužių, pagal kuriuos būtų galima spręsti, kur būtų galima ieškoti informacijos apie jį. Nors prielaida, kad šis sekmadienio vakaro radinys galėjo čia išbūti visą savaitgalį, taip pat kelta.

Dalis pirmiausiai į galvą atėjusių versijų, aptikus tokį radinį, buvo atmestos jau po pirminės palaikų apžiūros. Jokių išorinio smurto žymių ant jų nepastebėta, kaip ir nebuvo jokių akivaizdžių galimos savižudybės požymių. Neaptiktas įvykio vietoje ar netoliese ir besimėtantis švirkštas. Todėl realiausia versija tapo, kad nežinomojo mirties priežastis galimai susijusi su patirtu infarktu ar kokia nors kita liga.

Tai patvirtino ir teismo medicinos ekspertai, atlikę palaikų skrodimą. Jie konstatavo, kad velionis, beje, įvykio metu buvęs neblaivus, mirė nuo išėminės širdies ligos.

Tačiau jo asmenybės patvirtinimas užtruko. Teko skirti net DNR tyrimą, nes velionio sūnus, į kurį pareigūnai kreipėsi pagalbos, teigė paskutinį kartą matęs asocialų gyvenimo būdą vedusį savo tėvą gyvą prieš 15-17 metų. Ir negalėjo garantuoti, kad tai – jo palaikai, tačiau sutiko padėti atlikti jų DNR tyrimą.

Velionio, kurio, kaip tada teigė policijos atstovė, iki kitos dienos vidurdienio dar niekas nebuvo pasigedęs, asmenybė preliminariai nustatyta pareigūnams kreipusis pagalbos į jau minėtą Romainių ligoninę. Tada ir paaiškėjo, kad šiame Kauno klinikų filiale šis 65-erių metų asmuo paskutinėmis savo gyvenimo dienomis gydėsi nuo tuberkuliozės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mazarasciai

Mazarasciai portretas
Kas cia tokius tekstus kurpia? Kazkokios zurnalisto sapaliones o ne informacija. Suprantu kad teikia daug raidziu parasyt bet galima gi ir be fantaziju…

LT

LT portretas
daug vaiksto Atvira tuberkuliozes Forma ,kodel ? Jie gi Jos platintojai !

"Žurnalisto" išminties perlas..

"Žurnalisto" išminties perlas.. portretas
Būtų įdomu, jei šį sakinį pakomemtuotų lietuvių kalbos komisija ir žurnalistų sąjungos atstovai.. - "Kaip jau rašyta, apie 50 metų, kaip teigta tos paros Kauno policijos suvestinėje, vyro kūnas buvo rastas šiame biotualete, pastatytame šalia Šilainių plento – Romainių ligoninės prieigose, balandžio 28-osios vakare.". Žinokit, svetima gėda dėl tokių "žurnalistų"... sakyčiau, kad su IQ netvarkoj... mąstymas keistas.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių