Sužalotas ir apvogtas kaunietis prašo pagalbos: ten – mano gyvenimas ir neįkainojami daiktai

Kauno centre apvogtas ir sužalojimų patyręs M. V. (vardas ir pavardė redakcijai žinomi) prašo žmonių pagalbos.

„Sveiki. Vakar, apie ketvirtą valandą ryto, buvau užpultas ir apvogtas. Kažkur prie Griunvaldo gatvės 16, vos ne išėjus iš „Akropolio“. Pavogtas „iPhone 12 Pro“ (sidabrinis, su originaliu permatomu „Apple“ dėkliuku) ir juoda „Miltec“ karinė kuprinė su Lietuvos vėliavos antsiuvu ant priekio. Paskutinė telefono lokacija yra rodoma kažkur Šančiuose, netoli Vokiečių gatvės, toliau telefonas buvo išjungtas. Toje vietoje buvome visur – nieko nėra. Labai prašau padėkite. Ten iš esmės mano visas gyvenimas. Galbūt matėt kažką kur nors besimėtant ar panašiai? Arba kažkas toje vietoje turite kameras ir galite pažiūrėti tarp 4– 5 ryto? Policija viską daro. Bet kažin, ar kažkas apčiuopiamo bus. Gal kokių daiktų primėtyta, kuprinė“, – socialiniuose tinkluose plinta toks pagalbos prašymas.

M. V. portalui kauno.diena.lt patikslino, kad incidentas įvyko šeštadienio rytą.

„Po ramaus penktadienio vakaro tiesiog ėjau namo, nes šeštadienį nuo ankstyvo ryto turiu dirbti. Todėl 4 ryto jau ir taip buvo ganėtinai vėlu. Maršrutas trumpas – Soboras–Stotis“, – teigė pašnekovas.

Jis pridūrė, kad daugiau paieškų detalių negali pakomentuoti, nes išskyrus paskutinę matytą telefono buvimo vietą daugiau informacijos neturi.

Vyras po incidento pakliuvo į medikų rankas. „Šiuo metu esu ligoninėje, nes patyriau smarkius sužalojimus. Man buvo išmušti keturi dantys, sulaužytas žandikaulis, patyriau kitus daugybinius kaukolės lūžius. Taip pat labai smarkiai sumušta kairė akis, su apytikriai 12 siūlių (kiek suskaičiuoju)“, – teigė kaunietis.

Vyras turi itin svarbų prašymą ir jis skirtas būtent tiems, kurie jį sužalojo.

„Mano pagrindinis prašymas turbūt yra net mušeikoms – man ne paties įrenginio reikia, o informacijos. Ten yra apie 300 GB man gyvybiškai svarbios informacijos, darbai, kūryba, kontaktai, finansai ir taip pat daugiau nei 22 tūkst. nuotraukų, kurios yra nesuvokiamos svarbos. Visi šiais laikais žinome, kad svetimu „iPhone“ nepasinaudosi – nebent ant dalių? Tiesiog plyšta širdis. Taip pat kuprinė su asmeniniais daiktais, kurie apskritai yra neįkainojami, tarkim, a. a.tėvo padovanota odinė tabakinė“, – aiškino vyras.

Policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas apie konfliktuojančių jaunuolių grupę buvo gautas spalio 19 dieną, 04.38 val.

Per incidentą, anot teisėsaugos, nukentėjo 1991 metais gimęs vyras.

„Nukentėjęs asmuo buvo neblaivus, – teigė policijos atstovas. – Kiti asmenys nenustatyti.“

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl patirtų sužalojimų.

Žmonių, galinčių ir turinčių svarbios informacijos, pašnekovas prašo su juo susisiekti feisbuke.



NAUJAUSI KOMENTARAI

alio?

alio? portretas
Padėkit vyrui o ne pliurpkit beleką...

..daugybiniai kaukolės

..daugybiniai kaukolės portretas
lūžiai,,-ir jis dar rašo? Kalbėti negali-žandikaulis sulaužytas.

Ane ?

Ane ? portretas
Naktį ir Briuselyje gausi į dantis, ten tų juodo batų tepalo europinių vertybių, privažiavę pakankamai, o pas mus baltaveidžiai tikrai neatsilieka.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių