Tarptautinis konfliktas pačiame Kauno centre: gelbėti latvės nuo portugalo skubėjo ne tik policija

  • Teksto dydis:

Šiandien priešpiet Kauno policija skubėjo gesinti tarptautinio konflikto, kilusio pačiame miesto centre – A. Mickevičiaus gatvėje įsikūrusiame viešbutyje „Best Baltic hotel“, kurio ankstesnis pavadinimas buvo „Daniela“. Pagalbos šaukėsi viena jo viešnia. Paskui policiją į šį viešbutį atskubėjo ir Vaiko teisių tarnybos atstovai.

Apie tai, kad šiame viešbutyje kažkas vyksta, portalui kauno.diena.lt pranešė skaitytojai, užfiksavę policijos tarnybinį automobilį jo vidiniame kieme bei asmenį, pirminiais duomenimis, vilkintį pareigūno uniforma – prie kito automobilio su atidaryta bagažine, stovinčio tarpuvartėje, vedančioje į minėtą kiemą.

Pasiteiravus Kauno policijos atstovės, ką jos pareigūnai veikia minėtame viešbutyje – gal vėl jame kas nors nutiko kokiam nors Lietuvos šou verslo atstovui, sulaukta atsakymo, kad šį kartą Kauno policijos pagalbos prireikė tarpusavyje konfliktuojantiems šiame viešbutyje apsistojusiems užsieniečiams. 10.52 val. Latvijos pilietė pranešė apie konfliktą dėl vaiko su Portugalijos piliečiu, kuris yra šio berniuko tėvas. Moters pagalbos šauksmas buvo susijęs su galimu smurtu prieš ją.

Skaitytojo nuotr.

Nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad kvietusioji pagalbą – 40-metė, vyras, su kuriuo ji konfliktavo, – 44-erių metų, o judviejų sūnus – devynerių metų. Kauno vaiko teisių atstovai iškviesti atstovauti pastarojo teises.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, policija įvykio vietoje užsibuvo. Tačiau greitosios pagalbos medikai portalui kauno.diena.lt teigė, kad jie į šį viešbutį kviesti nebuvo.

Paskambinus į patį viešbutį, jo atstovė patvirtino, kad policijos vizitas į jų valdas susijęs su klientais iš užsienio. Ir atsiprašė, kad daugiau suteikti informacijos negali, laikantis konfidencialumo.

Apie 15 val. Kauno policijos atstovė reziumavo, kad jos kolegos dėl šio įvykio jokio tyrimo neatliks, nes, užsieniečiams aiškinantis tarpusavio santykius, nenaudotas joks smurtas. Be to, abi konflikto pusės buvo blaivios. O išsiaiškinti su kuria iš jų turi likti vaikas, konfliktuojantiems padėjo vaiko teisių tarnybos atstovai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šančių ,,kibiras,,

Šančių ,,kibiras,, portretas
Tai to Kalmanovičiaus viešbučio dabar nenugriaus?

Anonimas

Anonimas portretas
Portugalas is vilniaus?

O

O portretas
Kur dingo iškrypėlis bobom po sijonais filmavęs, ai tipo nesusipratimas, zamianiem dielo kaip prie ruso, nes nebus kam greitukėm vadovaut ania
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių