„EuroSport“ reportaže – ašarojantis R.Fernandezas ir Macių suėmimas

 

 

Akivaizdu, kad praėjusios savaitės incidentas, kurį po Eurolygos rungtynių sukėlė Rudy Fernandezą užpuolę neblaivūs broliai Maciai, nebuvo toks kraupus, kaip pradžioje pavaizduota žiniasklaidoje. Ispaniškas „Eurosport“ kanalas išplatino vaizdo siužetą, kuriame užfiksuoti iš karto po užpuolimo virę įvykiai.

Svečiams pavyko įamžinti vieno iš brolių Macių sulaikymą bei verkiantį Fernandezą. Nors iš karto po įvykio visą Lietuvą apskriejo Martyno Pociaus citata („Fernandezas paplūdo kraujais“), pasižiūrėjus nufilmuotą medžiagą tampa aišku, kad toks teiginys buvo laužtas iš piršto. Per chuliganišką išpuolį Fernandezas pernelyg nenukentėjo, tačiau akivaizdu, jog labai stipriai išsigando.

Primename, kad girti broliai Nauris ir Normunas Maciai (atitinkamai 2,62 ir 2,22 promilės girtumas) ispaną užpuolė po praėjusios savaitės mačo, kuriame „Žalgiris“ po pratęsimo nusileido Madrido „Real“ krepšininkams.

Ispaniškas „Eurosport“ kanalas rengti reportažo apie „Žalgirį“ atvyko dieną prieš rungtynes, kalbino komandos žaidėjus ir trenerius, o po mačo operatoriui pavyko atsidūrti pačiame skandalingų įvykių epicentre.

Incidentą matę ir savo įspūdžiais į mikrofoną pasidaliję ispanų studentai pažymėjo faktą, kad policininkai Fernandezo užpuolimo metu už keliolikos metrų stovėjo ir rūkė cigaretes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pavasarė

Pavasarė portretas
Akivaizdu,kad labai gerai apsimetė,nes viena akimi žiūri į kamerą
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių