Klaipėdoje – žiaurios baikerių kovos: muštynės, koviniai ginklai ir nutylėti nusikaltimai

Klaipėdoje vyksta baikerių klubų narių karai – liepsnoja kovojančių pusių narių mašinos, mušami priešininkai, miesto gatvėmis vežiojamos kovinės granatos, arbaletai, kastetai, durklai ir kiti žmonėms žaloti skirti įrankiai.

Kuo jau ne pirmus metus nepasidalija motociklininkų klubo nariai, pareigūnai dar aiškinasi.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai pranešė, kad kelis pastaruosius mėnesius mįslingai minėti įvykiai gali būti paskelbti.

Vienas jų – atvejis, kai gegužę pietinėje miesto pusėje prie daugiabučio namo buvo užpultas ir sumuštas jaunas vyras.

Galima suprasti, kad nukentėjusysis pažinojo užpuolikus ar bent žinojo, kas jie yra. Todėl tą pačią dieną policininkai Sausio 15-osios gatvėje sulaikė 21-erių, 24-erių bei 29 metų baikerių klubo narius.

Mašinoje, kuria jie važiavo, pareigūnai rado rankinę granatą su sprogdikliu, tris peilius, dvi teleskopines lazdas bei dopingo.

Tyrimo ėmėsi Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai. Jie netrukus minėtą atvejį susiejo su kitu, kovo gale įvykdytu nusikaltimu. Tada Gargžduose buvo sudegintas vieno baikerio automobilis. Įtarta, kad padegimą surengė jau minėtas 29-erių vyras kartu su metais vyresniu bendrininku.

Paaiškėjo, kad tas pats 29 metų vyras įtariamas dar ir kito žmogaus terorizavimu. Kratų metu pas įtariamuosius rastas kastetas, arbaletas ir trys durklai.

Nors vienas įtariamųjų vadinamas kauniečiu, iš tiesų Kaune jis gyvena neseniai, anksčiau jis buvo susijęs su Klaipėda ir čia veikiančiu baikerių klubu.

Šiek tiek laiko palaikyti už grotų vėliau visi įtariamieji buvo išleisti į laisvę, jiems taikomi skirtingi apribojimai.

Prisimindami ankstesnes baikerių klubų kovas, pareigūnai vardijo muštynes Taikos prospekte, pas įtariamuosius rastus kovinius ginklus bei kitus nusikaltimus, už kuriuos kaltininkai jau nuteisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Geriau tas atmatos vaziotu i fronta jei tokie kruti bent nauda butu

Galėtų išsinaikint,

Galėtų išsinaikint, portretas
išsigimėliai,visuomenei būtų ramiau.

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Kuo daugiau jų išsimuš,tuo daugiau išsaugosim nekaltų gyvybių,nes jie prilygsta banditams žaloja,žudo nekaltus žmones,terešia orą,kelia siaubingą triukšmą._____Aš jū SIAUBINGAI nekenčiu,tai nusikaltėliai,ciniškai tyčiojasi iš normalių žmonių,o milicija to nemato.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių