Dėl kelyje Klaipėda–Dituva atsivėrusios duobės – dešimtys sugadintų automobilių

Kelyje Klaipėda–Dituva vėlyvą antradienio vakarą pakelėje teko stoti dešimtims automobilių.

Dėl atsivėrusios duobės padangas iš pradžių sugadino aštuonios mašinos, vėliau į duobę papuolė dar keturi automobiliai. Iki vėlumos klaipėdiečiai skaičiavo, kad atsarginius ratus čia teko montuoti gal net 20-iai vairuotojų.

Kai kurie patyrė didesnių nuostolių, nes teks remontuoti sulankstytus ir įskilusius ratlankius.

"Visas kelias pilnas mašinų prakirstomis padangomis", – socialiniame tinkle pasibaisėjo viena vairuotoja.

Šioje vietoje jau anksčiau būta pranešimų apie nesaugų kelio ruožą. Vienos anksčiau į tokią duobę papuolusios klaipėdietės mašinai ne tik buvo prakirsta padanga, bet ir suskilo priekinis stiklas.

Tą kartą kelininkai nufrezavo provėžos aštrius kampus, pastatė įspėjamąją plunksną.

"Sekmadienį teko tokia "laimė" ten važiuoti, buvo du automobiliai pakliuvę į šiuos spąstus. Duobė nepažymėta visai, o ir tamsu, be to, dar pilna vandens. Rezultatas – ne tik prakirsta padanga, bet ir abu ratų diskai sulankstyti, vienas jų trūko. Iškvietus policiją, tepasakė, jog yra ženklas, kad duobėtas kelias ir greitis ten – 50 km/val.", – feisbuke pažymėjo vienas klaipėdietis.

Kitas žmogus liudijo, kad ratų diską sugadino prieš savaitę

"Prieš savaitę ten diską suvariau, po dienos žiūriu – duobė užlopyta. Matyt, pasikeitė oro sąlygos ir vėl duobė atsivėrė", – tikino kitas vairuotojas.

Įmonės "Kelių priežiūra" Komunikacijos skyriaus vedėja Giedrė Čekavičienė teigė, kad kelininkai apie duobę sužinojo iš socialinių tinklų.

"Vakar vakare įmonės darbuotojai matė pranešimus socialiniame tinkle – buvo pranešta, kad šiame kelyje atsivėrė duobė. Netrukus brigada nuvyko į vietą ir sutvarkė duobę. Pranešimų apie ją anksčiau nebuvo gavę, bet kai tik pastebėjome problemą, kolegos užtaisė ją", – tvirtino G.Čekavičienė.

Įmonės atstovė pripažino, kad šioje vietoje kelio ruožas – itin prastos būklės.

"Sprendimus dėl remonto darbų priima Lietuvos automobilių kelių direkcija. Ji yra informuota apie kelio būklę. Negaliu atsakyti, kad planuojama tvarkyti šį kelią. Mes tik pašalinome defektą", – kalbėjo G.Čekavičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Ženklas 50km/h yra už duobės, bet esmės jis nekeičia, kelias privalo būti saugus, šiuo metu jis avarinės būklės ypač ant tilto ties neo group. Pagal automobilių srautą ypač sunkiasvorių, duobių atsivers ne viena, o gal ir tiltas neatlaikys
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių