Dėl dūmų ir iš miškelio sklindančio degėsių kvapo – klaipėdiečių sujudimas

Netoli daugiabučių klaipėdiečiai pastebėjo kylančius dūmus iš netoliese esančio miškelio. Atvykus gaisrininkams paaiškėjo, kad čia buvo užkurtas laužas.

Statybininkų prospekte vieno namo gyventojai sekmadienio popietę pastebėjo, kad iš priešais esančio miškelio rūksta dūmai.

Į įvykio vietą suskubę klaipėdiečiai pamiškėje rado atvira liepsna degantį laužą, kurį užgesino ant ugnies užberdami drėgnų žemių.

Dūmus ir sklindantį degėsių kvapą pajuto ir šalia garažuose buvę asmenys, šie į įvykio vietą atbėgo manydami, kad kyla grėsmė aplinkiniams.

Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Aurelija Maslauskienė teigė, kad ugniagesiai taip pat gavo pranešimą ir nuvykę vietoje aptiko jau beveik užgesusį laužą.

„Atvykę ugniagesiai pastebėjo žemėmis užverstą laužavietę, iš kurios nežymiai kilo dūmai. Gelbėtojai visiškai užgesino ugnį ir įsitikinę, kad pavojaus nebėra, išvažiavo“, – pasakojo A. Maslauskienė.

Kaip teigė specialistė, laužą tokioje vietoje galėjo užkurti ne tik asocialūs asmenys, bet ir žaidę vaikai, vasaros oru besimėgavę ar tiesiog deginti šiukšles sumanę gyventojai.

„Darbo praktikoje turėjome įvairių situacijų. Susiduriame ir su asocialių žmonių paliktomis laužavietėmis, taip pat vieni kuria laužus atokesnėse miesto vietose tam, kad praleistų laisvalaikį, bet būna ir tokių asmenų, kurie tokias laužavietes užkuria ir palieka piktybiškai“, – pastebėjo A. Maslauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusterele

Nusterele portretas
Labai baisei nustero ir dar tebestirso kojas užvettus paskyrus!

geltonoji spauda

geltonoji spauda portretas
ir vėl "klaipėdiečiai".Žurnaliūgos visai nupušo.Kažkokiaiai nukvakusiai senjorei pasivaideno miesto gaisras,o tarybinė klaipėda tuoj deda staraipsnį.

Cha

Cha portretas
Ar labai nustėro pamatę ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių