Dienraščio „Klaipėda“ prenumerata – skaičiuojantiems

Dienraštis „Klaipėda“ kviečia skaitytojus nepraleisti progos ir pamėgtą laikraštį kitiems metams prenumeruoti už ypatingą kainą.

„Prenumeratos akcija iš tiesų yra labai patraukli. Vos už 132 litus dienraštį skaitysite visus 2014 metus. Žmonės teiraujasi, ar vėliau nebus dar patrauklesnių kainų, tačiau aš atsakau, jog ši mūsų akcija – geriausia kaina kitų metų prenumeratai. Vertėtų suskubti“, – tikino dienraščio rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė.

Užsisakius dienraštį iš anksto, vienas laikraštis atsieis 44 centus.

"Tai yra tris kartus pigiau, nei kiekvieną dieną pirkti dienraštį. Geresnio pasiūlymo jau nebebus“, – ragino M.Saltonė.

Užsisakyti dienraštį atidėliojantys skaitytojai turėtų žinoti, kad akcija vyks visą birželio mėnesį.

„Vis dėlto prenumeratos užsakymo nevertėtų pasilikti paskutinei mėnesio dienai. Akcija vyks iki birželio 29 dienos. Tačiau jei klaipėdiečiai yra apsisprendę ir norėtų užsiprenumeruoti laikraštį, raginame nedelsti“, – sakė M.Saltonė.

Vykstant prenumeratos akcijai, dienraščio redakcija džiaugiasi galėdama pabendrauti su savo skaitytojais.

„Mes sužinome savo skaitytojų nuomonę, išgirstame jų gyvenimo istorijas. Į redakciją ateina jau antra ar trečia šio dienraščio skaitytojų karta. Dukros ir sūnūs dienraštį prenumeruoja ne tik sau, bet ir savo tėvams, taip juos pradžiugindami miela dovana“, – pasakojo M.Saltonė.

Prenumeruojant dienraštį akcijos metu skaitytojų laukia maloni staigmena – kiekvienam jų bus įteiktas receptų žurnalas „Gaminkime drauge“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hch

hch portretas
turiu itaryma kad ta akcija ne viena men bus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių