Į klaipėdiečių butus beldžiasi apsimetėlės?

Uostamiestyje į Debreceno gatvėje gyvenančių klaipėdiečių butus beldžiasi moteris ir prašo gyventojų pinigų neva jos vaiko operacijai. Klaipėdiečiai įtaria, kad ji veikiausiai yra apsimetėlė, siekianti pasipelnyti iš patiklių žmonių.

„Debreceno g. 37 vaikšto moteris, tamsaus gymio, prašo paaukoti pinigų berniuko operacijai. Kažkaip neįtikino“, – savo patirtimi „Facebook“ paskyroje „Debreceno“ pasidalijo po anonimo kauke norėjęs išlikti klaipėdietis.

Po šiuo įrašu atsirado ir daugiau žmonių, susidūrusių su panašia situacija.

„Prieš gerą mėnesį vaikščiojo tamsaus gymio moteris ir kalbėjo rusiškai, neva iš Ukrainos. Prašė maisto produktų ir rūbų vaikams“, – rašė viena gyventoja.

Kitai moteriai nepažįstamoji tvirtino, kad reikia pinigų dukters, o ne sūnaus operacijai.

„Prieš kelias dienas pasakojo, kad Debreceno g., namo tik nežinau, vaikščiojo mergina, prašė pinigų jos giminaičiams Ukrainoje neva kelionei į čia. Žmogus davė. Po laiko nusileido su šuniu į lauką, matė, kad dar viena su tokiu pat pagalbos laišku“, – pasakojo dar kita klaipėdietė.

Klaipėdiečiai pasidalijo, kad praėjusiais metais taip pat matė kelias moteris, vaikštančias po butus su sergančių vaikų nuotraukomis ir pasakojančias liūdnas istorijas apie tai, kad neišgali sumokėti už sergančiųjų operacijas.

Tačiau uždavus klausimų apie vaikų ligas, moterys pasimesdavo ir negalėdavo nieko atsakyti.

Aferistės pernai buvo užsukusios ne tik į klaipėdiečių butus, bet ir į prekybos centrus, kuriuose savo veikiausiai išgalvotomis istorijomis atakavo kavinėse sėdėjusius žmones.

Dar 2022 m. Klaipėdoje išryškėjo sukčių taktika apsimetinėti įvairių profesijų atstovais, ypač medicinos seselėmis, socialinėmis darbuotojomis, pareigūnėmis ir panašiai. Tokiu būdu jiems pavyko iš gyventojų išvilioti tūkstančius eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Is ukrainos kiek ruskiu privaziavo,save pristato ukrainietemis,ruskes yra pripratosios joti ant sprando svetimiems,jos reikalauja sau net neturi savygarbos,musu saugumas neziuri tvarkos,sabciak irgi vadalojos po lietuva save pristate tipo zyde,o jug zydams viskas galima,nors ji palaiko ukrainos kara atvirai,ant kiek reikia buti durniams ,nemato neziuri kas yra kas,paprasti zmones daugiau mato,supranta,iki ko dasizaide tas saugumas,pasienieciai,visiems pofik ant lietuvos saugumo,kas nori tas gauna pilietybe,bet saviems pilietybe neduodama,tai cia yra atviras valstybes naikinimas,

Meskit lauk iš laiptinių tas visokias

Meskit lauk iš laiptinių tas visokias  portretas
Privažiavo po 2022 m vasario virš 200 tūkstančių veltėdžių, pradžioje ėjo ir tikrino kur koks geresnis nuosavas namas tuščias ar butas. Tiesiog draskė duris, ėjo per tvoras, stebėjo, ar kas gyvena. Paskui taškosi gatvėse supuvusiomis burokienėmis, mosikavo geltonai žydrais skudurais ir daug rėkė. Klykia viena tema, kad jiems duotų pinigų. Per televiziją kasdien bjauriu balsu reketuoja žmones toks neūžauga su bobos krūtimis ir prisistato prezidentu. Kieno, neaišku, nes ištirs tėra klouno rolę atliekantis aktorius. Todėl daugiau nei keista, kodėl mokesčiai nukeliauja viešos tvarkos pareigūnams. Lietuvoje jų lyg ir nėra, arba su uniformomis bastosi suteneriai, narkotinių pervežiotojai. Taip, uniformas jie turi. Taip, algas valdiškas gauna. Bet kuo jie iš tiesų užsiima? Ar ne iš tokių pačių burliokų, chacholų, pusžydžių, kur ištisai kontingentas tik kalėjimų maniako pusbroliai ir pigių prostitučių tetos, apiformintos inicijuoja ar net statutiniais tarnautojais ir kitose tarnybose.

to-ukrainos biznis

to-ukrainos biznis portretas
vata, o KAS tau pasakė, kad tai ukrainiečiai??? Tai- tavo gentainiai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių