Klaipėdiečiams apkarto restorano kaimynystė: pasiskundė savivaldybei

Liepų gatvės gyventojai skundžiasi restorano „Čili pica“ kaimynyste. Neapsikentę vaizdelių vidiniame kieme, žmonės pasiskundė savivaldybei.

„Čili pica“ restoranas, kuris įsikūręs Liepų g. 2, vidiniame namo kieme nuolatos kaupia šiukšles. Į gyventojų žodines pastabas nereaguojama. Pastarąsias kelias dienas prie namo gyventojų laiptinės buvo palikta dėžė, kuri stumdoma iš vienos vietos į kitą. Nuolatos sklinda gaminamo maisto, kaitinamo aliejaus kvapas, kuris veržiasi į laiptinę ir butus. Norėdami grįžti ar išvykti iš gyvenamųjų patalpų, turime praeiti pro restorano ventiliacijos išmetamuosius vamzdžius, kurie sumontuoti žmogaus aukštyje“, – skundėsi gyventojai.

Restorano vadovė Jolanta Jasaitė apgailestavo dėl kaimynams sukeltų nepatogumų.

„Restorano virtuvės gartraukių ventiliacijos angos yra išvestos ant namo stogo. Jos prižiūrimos griežtai laikantis reglamentuotos tvarkos“, – aiškino įstaigos vadovė.

Pasak restorano vadovės, vidiniame kieme, prie rampos sumontuoti kondicionieriaus ir šaldymo įrangos ventiliatoriai.

„Jie nesusiję su virtuvės ventiliacija. Atliekos išvežamos į konteinerius, įrengtus už 500 m. Gali pasitaikyti, kad jos trumpą laiką pastovi prie restorano rampos, kol sukomplektuojamos ir išvežamos į minėtus konteinerius“, – tikino J. Jasaitienė.

Moteris aiškino, kad maitinimo įstaigai yra svarbi kaimynystė.

„Mums svarbi kaimynystė, todėl personalas visada stengiasi palaikyti maksimalią tvarką rampoje. Apgailestaujame, jei sukėlėme laikinų nepatogumų. Pasistengsime dar labiau optimizuoti priežiūros procesus“, – žadėjo direktorė.

Skunde nurodytas aplinkybes ir faktus nuvyko patikrinti Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jus ne skundikai

jus ne skundikai portretas
jus reketininkai. Jei restoranas pažadėtu koki iejima išdažyt ar kiemus sutvarkyt tai tylėtumėt kvapa užgniauže ir viskas būt laba tvarkoj

Kaip amt delno

Kaip amt delno portretas
Šis rstoranas absoliučiai NERŪŠIUOJA nei pakuočių, nei plastiko. Realiai jie to viso nedaro . Ir niekas jų nebaudžia

Vladas3

Vladas3 portretas
Gėda picerijos, kuri neverta restoranu apsišaukėlių vardo, savininkams.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių