Neringos skvere įjungs fontaną

Veikiausiai rugpjūčio pabaigoje arba rugsėjį bus įjungtas atnaujintas Neringos skvere esantis fontanas. Kol kas jis nejungiamas dėl nebaigtų neįrengtų apšvietimo stulpų ir kitų smulkių darbų.

Apie tai, kad darbai pamažu baigiami klaipėdiečių vadinamame Neringos skvere, skelbta ir birželio viduryje, tačiau tik įsibėgėjus vasarai buvo visiškai įrengtos vaikų žaidimų aikštelės, lauko treniruoklių, sporto aikštelės, suoliukai, šiukšliadėžės, dviračių stovai. Skvere atsirado ir kelios vaizdo stebėjimo kameros.

Netoli vaikų žaidimų ir lauko treniruoklių aikštelės pastatyta, bet dar neįjungta geriamojo vandens kolonėlė. Taip pat palei sutvarkytą pėsčiųjų ir dviračių taką bei kitus netoli esančius takus matyti iškastos ir pažymėtos vietos, kuriose turėtų atsirasti nauji apšvietimo stulpai.

Tačiau klaipėdiečiai, beveik kasdien leidžiantys laiką skvere, svarsto, kada pagaliau bus įjungtas fontanas.

Neseniai aplink atnaujintą fontaną sustatytos statybinės tvoros buvo pašalintos, tačiau fontanas – dar neveikia.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas paaiškino, kada planuojama jį įjungti.

„Kol nebus priduotas visas objektas, tol fontano negalima įjungti. Planuojamas pridavimas – rugpjūčio mėnesį. Jeigu pavyks viskas sklandžiai ir jeigu bus priduotas, tai fontanas nuo rugpjūčio iki rugsėjo 30 dienos bus įjungtas“, – sakė A. Žukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių