„Smiltynės perkėla“ pristato naują daugkartinio praėjimo kortelę – patogesnį ir darnesnį pasirinkimą

  • Teksto dydis:

AB „Smiltynės perkėla“ su džiaugsmu praneša apie naują paslaugą, skirtą keliautojų patogumui, laiko taupymui ir aplinkos apsaugai. Nuo šiol keleiviai gali naudotis daugkartinio praėjimo kortelėmis, kurios leidžia greitai ir paprastai pereiti per vartelius ir tiesiai patekti į keltą, išvengiant ilgų eilių prie kasų.

„Smiltynės perkėlos“ nuotr.

Daugkartinio praėjimo kortelės privalumai:

• Patogumas. Keleiviams nebereikės laukti eilėje prie kasų. Tiesiog pereikite per vartelius ir lipkite į keltą.

• Lankstus pasipildymas. Korteles galima pasipildyti norima pinigų suma internetu, savitarnos kasose arba fizinėse pardavimo vietose.

• Greitas įsigijimas. Kortelę galima įsigyti savitarnos arba fizinėse kasose. Tereikia susikurti naują paskyrą suvedant savo telefono numerį.

• Darnesnis pasirinkimas. Atsisakykite popierinių bilietų ir prisidėkite prie aplinkos saugojimo, naudodami daugkartinio praėjimo kortelę.

• Universalumas. Kortelė tinkama tiek vienkartinėms kelionėms, tiek reguliariam naudojimui.

• Laiko taupymas. Greitesnis ir paprastesnis kelionės procesas leidžia daugiau laiko skirti svarbiems reikalams ir mažiau – laukimui.

„Mums rūpi mūsų klientų patogumas ir tvarumas, todėl siekiame nuolat tobulinti savo paslaugas. Daugkartinio praėjimo kortelė – tai žingsnis į priekį, siekiant užtikrinti, kad kelionės „Smiltynės perkėla“ būtų dar greitesnės, patogesnės ir tvaresnės“, – sakė „Smiltynės perkėlos“ generalinis direktorius Mindaugas Čiakas.

„Smiltynės perkėlos“ nuotr.

Kaip naudotis naująja kortele:

1. Įsigykite kortelę. Apsilankykite mūsų savitarnos arba fizinėse kasose ir sukurkite naują paskyrą, suvesdami savo telefono numerį.

2. Pasipildykite sąskaitą. Pasirinkite patogiausią būdą – internetu, savitarnos kasose arba fizinėse pardavimo vietose.

3. Stebėkite savo keliones ir sąskaitos likutį. Internetu prisijungę prie savo paskyros galite stebėti savo išlaidas bei sąskaitos likutį.

4. Kelionė be rūpesčių. Naudokitės kortele pereidami per vartelius ir mėgaukitės greitu ir patogiu persikėlimu.

Kviečiame visus mūsų keleivius išbandyti naująją paslaugą ir patirti visus jos privalumus. „Smiltynės perkėla“ ir toliau siekia gerinti savo paslaugų kokybę bei užtikrinti keleivių pasitenkinimą.

„Smiltynės perkėlos“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kortele nėra skirta sejorams ir negalia turintiems

Kortele nėra skirta sejorams ir negalia turintiems portretas
Šia kortele, negali naudotis senjorai ar asmenis turintis negalia-t.y jiems taikomomis lengvatomis, jie yra priversti ir toliau eiti į kasą. Todėl tai yra diskriminacija. Jei bus pašalintos šios kliūtis, tada kortele bus gera. Dabar kortele tapo neįgali.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių