„Stemma Group“ plečiasi: Klaipėdoje duris atvers geriatrijos paslaugų centras „RD klinika“

  • Teksto dydis:

Bendrovė „Stemma Group“ džiaugiasi galėdama pranešti apie sėkmingą naujausio nekilnojamojo turto projekto įgyvendinimą – spalio 10 d. oficialiai duris atvers medicinos paslaugoms skirtas pastatas, orientuotas į vyresnio amžiaus žmonių poreikius. Bendradarbiaujant su Viešąja įstaiga (VšĮ) Paliatyvios pagalbos ir šeimos sveikatos centru, Klaipėdoje įkurtas moderniausias geriatrijos paslaugų centras – „RD klinika“.

„RD klinika“ taps erdve, kurioje vyresnio amžiaus žmonės gaus aukščiausio lygio medicininę priežiūrą ir kompleksines sveikatos paslaugas, užtikrinančias orų ir kokybišką gyvenimą. Čia teikiamos daugiafunkcinės paslaugos bus pritaikytos kiekvieno paciento poreikiams, ypatingą dėmesį skiriant vyresnių pacientų priežiūrai ir sveikatos stiprinimui.

„Šio centro statyba yra svarbi „Stemma Group“ veiklos dalis, kurios pagrindinė vertybė – kurti pastatus, atliepiančius įvairių visuomenės grupių, tame tarpe ir senyvo amžiaus žmonių, poreikius, užtikrinančius jų gerovę. Tai jau antras tokio pobūdžio pastatas mūsų portfelyje, skirtas socialiai jautrių grupių priežiūrai ir gerovei. Tęsdami bendradarbiavimą su VšĮ Paliatyvios pagalbos ir šeimos sveikatos centru, padėjome sukurti „RD kliniką“ – erdvę, kurioje ypatingas dėmesys skiriamas kiekvienam pacientui, siekiant užtikrinti nuoširdų rūpestį, pagarbą ir kokybišką medicininę priežiūrą. Tikime, kad šis centras taps svarbia Klaipėdos medicinos infrastruktūros dalimi ir reikšmingai prisidės prie geriatrijos paslaugų plėtros regione,“ – sakė bendrovės „Stemma Group“ vadovybė.

Pasak „RD klinikos“ įkūrėjos, šiame centre bus teikiamos daugiafunkcinės paslaugos, apimančios tiek stacionarinę institucinę socialinę globą, slaugą ir palaikomąjį gydymą, paliatyviąją pagalbą, tiek ambulatorines asmens sveikatos priežiūros paslaugas. „Mūsų pacientai galės gauti visapusišką sveikatos priežiūrą – nuo šeimos gydytojo komandos iki reabilitacijos komandos teikiamų paslaugų. Tikime, kad „RD klinika“ prisidės prie sveiko senėjimo priežiūros tobulinimo bei Klaipėdos visuomenės gerovės kūrimo,“ – pažymėjo klinikos įkūrėja, gydytoja Rasa Dagienė.

„RD klinika“ duris atvers adresu Naujoji Uosto g. 15, Klaipėda. Oficialus klinikos atidarymas vyks spalio 10 d. 15 val. Jau netrukus klinikos durys bus atviros visiems, kuriems reikia kvalifikuotos medicininės pagalbos ir nuoširdaus dėmesio sveikatos stiprinimui. Klinika sieks būti ne tik sveikatos priežiūros centras, bet ir vieta, kurioje puoselėjamas orus ir pilnavertis gyvenimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pavadinimas

pavadinimas portretas
cia kur Anglijoje ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių