Šventinis savaitgalis Klaipėdoje: policija žada intensyviau tikrinti blaivumą, leistiną greitį

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policijos pareigūnai ragina Žolinę švęsti ragina atsakingai ir primena, kad visą savaitgalį – rugpjūčio 15–18 dienomis – vykdys intensyvią vairuotojų blaivumo ir leistino važiavimo greičio kontrolę, taip pat bus tikrinama, ar transporto priemonių skleidžiamas garsas neviršija leistinos normos.

Priemonę dėl leistino greičio viršijimo Klaipėdos apskrities kelių policijos pareigūnai vykdė ir vakar, rugpjūčio 13 dieną. Kretingos ir Klaipėdos rajonų keliuose iš viso buvo užfiksuoti 33 greičio viršijimo atvejai.

Apie 15.25 val. Kretingos rajone, rajoniniame kelyje Kretinga–Kūlupėnai, užfiksuota, kad 1968 m. gimęs automobiliu „VW Transporter“ važiavęs vyras, kelyje, kuriame leistinas greitis yra 90 km/h, skriejo net 192 km/h greičiu. Toks pažeidimas vyrui užfiksuotas pirmą kartą, todėl jam skirta pusė minimalios baudos – 225 eurų bauda ir mėnesiui atimta teisė vairuoti transporto priemones (pagal LR ANK 416 str. 6 d.).

Apie 16.06 val. tame pačiame kelyje užfiksuota, kad 1977 m. gimęs „Mercedes Benz“ vairuotojas važiavo 146 km/h. Asmeniui tokia pat bauda – 225 eurų ir mėnesiui atimta teisė vairuoti (pagal LR ANK 416 str. 6 d.).

Apie 21.24 val. Klaipėdos rajone, Baukštininkų kaime, buvo sustabdytas 2001 m. gimęs automobilio BMW vairuotojas, kuris gyvenvietėje, kur leistinas greitis yra 50 km/h, važiavo 93 km/h. Asmeniui skirta 85 eurų bauda, tai yra pusė minimalios baudos (pagal LR ANK 416 str. 5 d.).

Policija primena – kiekvienas kelyje yra saugus tiek, kiek saugo save ir kitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių