Parduotuvėje tarp senų rūbų – pribloškiantis radinys

Į vieną dėvėtų rūbų parduotuvę Palangoje užsukusios pirkėjos liko šokiruotos, kai čia pamatė parduodamą naudotą vibratorių. Keisčiausia, kad jis buvo ekponuojamas prie žaislų ir vaikiškų batų.

Prekė: pirkėjos dėvėtų rūbų parduotuvėje nustėro pamačiusios pardavinėjamą naudotą vibratorių.
Parduotuvės lankytojos nuotr.

Į vieną dėvėtų rūbų parduotuvę Palangoje užsukusios pirkėjos liko šokiruotos, kai čia pamatė parduodamą naudotą vibratorių. Keisčiausia, kad jis buvo ekponuojamas prie žaislų ir vaikiškų batų.

Parduotuvėje besilankančios moterys pasakojo, kad aparatas buvo padėtas visų matomoje vietoje – viršutinėje lentynoje, kur sudėti žaislai, vaikiški batai.

"Ateini į vidų ir iš karto krenta į akis", – pasakojo merginos.

Pasak jų, net iš toli matėsi, kad vibratorius naudotas – keliose vietose pageltonavęs. Už šią neįprastą prekę buvo prašoma 32 litų.

"Ar čia normalu, kad pardavinėjami tokie naudoti daiktai? Šlykštu", – piktinosi moterys.

Pasak pirkėjų, keisčiausia, kad pardavėjos nesupranta, kas čia per daiktas, jei tokioje vietoje padėjo.

"Vaikai turi lakią fantaziją. Gali susigalvoti, kad jiems tas daiktas labai reikalingas, nors nežino, kas tai yra, ir pradėti reikalauti mamos jį nupirkti", – baisėjosi parduotuvės lankytojos.

Kai kurioms pirkėjoms naudotų vibratorių yra tekę matyti ir kitose dėvėtų rūbų parduotuvėse. Šios neįprastos prekės būna padėtos matomose vietose ir net vitrinose po stiklu.

Viena pardavėja neslėpė, kad vibratoriai – greitai nuperkamas daiktas.

Dėvėtų rūbų parduotuvės lankytojoms tarp prekių teko matyti ir guminių lėlių.

"Net žagtelėjau, kai pamačiau. "Gražuolė" gulėjo aukštai padėta lentynoje", – prisiminė viena mergina.

Pasak Valstybinės ne maisto produktų inspekcijos Klaipėdos skyriaus vedėjos Vijoletos Budriuvienės, prekiauti naudotais vibratoriais nėra draudžiama.

Tačiau pagal Mažmeninės prekybos taisykles tai turi būti daroma ne dėvėtų rūbų, o naudotos elektrotechnikos parduotuvėse.

"Rūbų parduotuvėse galima prekiauti tik rūbais. Tokioms prekėms skirtos specializuotos parduotuvės – prie elektros įrenginių, buitinės technikos", – pabrėžė vedėja.

Elektrotechnikos prekės turi būti švarios, pateikta informacija apie kiekvienos prekės tinkamumą naudoti pagal paskirtį, taip pat tai, kad gali tekti taisyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
prajuokinai..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Laima

Laima  portretas
Ar cia vibratorius, kad nepanasus

Va

Va portretas
kas atsitiko isvogtam,praskolintam,uzstatytam ir isvaikytam dvarely-stolcai isvaziavo,o skyles is proto eina rujodamas.Stipras dvaras ir tik su demetaja jumede ir amzinaisiais"Benjaminais Kordusais"is versiu aplinkos.....be lenku,matyt nebus tvarkos dvare,vergai issibegios kaip "zydo bites",prasigers kaip seniejo prusai,issikars,narkotizuosis....O gal jau viskas ir ivyke,tik nedamatom per vistakuma ir isnaudotoju pasamdytu dvaro melagiu ir anualitiku pasakas????Gal jau viskas buvo vakar?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių