Uostamiestyje – akibrokštas: merginą nustebino pardavėjos pasiūlymas

Kai kuriuose prekybos centruose aptarnavimas verčia linkėti permainų. Esą kai kurie parduotuvių darbuotojai su klientais bendrauja ne itin supratingai. Viename prekybos centre apsilankiusią klaipėdietę nustebino pardavėjos elgesys. Merginai paprašius pasverti 700 gramų mėsos, pardavėja jai atrėžė, esą ji to daryti neprivalo.

Sekmadienio popietę Taikos prospekte gyvenanti klaipėdietė nutarė apsipirkti netoli namų esančioje parduotuvėje. Kaip įprasta, atėjusi nusipirkti maltos mėsos, susidūrė su neįprasta situacija.

„Man ta moteris rėžė, kad to daryti neprivalo, tiesiog pardavėja teigė, esą ji negali nuspėti, kiek svers vienas ar kitas produktas ir kiek reikėtų pjauti. Ji net liepė tai padaryti pačiai“, – pasakojo pirkėja.

Įmonės „Norfos mažmena“ atstovas spaudai Darius Ryliškis teigė, kad parduotuvės darbuotojai turi pareigas, kurias privalo atlikti.

„Pardavėjas turi pasverti ar atpjauti tiek produkto, kiek prašo pirkėjas, jeigu darbuotojas iš tiesų taip pasielgė, žinoma, toks poelgis – nekorektiškas“, – sakė D. Ryliškis.

Uostamiesčio gyventojai taip pat pastebi, kad kai kuriose parduotuvėse vakarais neveikia įprastos kasos, veikia tik savitarnos, kuriomis, ypač senesnio amžiaus žmonėms, naudotis ne visada patogu.

Kaip teigė „Norfos“ atstovas spaudai, visą laiką turi veikti ne tik savitarnos kasos, bet ir bent viena įprasta.

„Kasos veikia pagal pirkėjų poreikį. Visuomet veikia savitarnos ir bent viena įprastinė kasa. Jei įprastinės kasos kuriuo nors metu dėl kokių nors priežasčių nedirba, pirkėjas visada gali paprašyti, kad kasininkas jį aptarnautų“, – kalbėjo D. Ryliškis.


Šiame straipsnyje: NorfaKlaipėdasveriama mėsa

NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius LM

Marius LM portretas
Ar pastebėjot, jog po akcijos pirmadieniais įvedimo, kur išpaduodama viskas kas supuvo, Norfa prekes brangina praktiškai kiekvieną mėnesį ir per trumpa laiką tapo brangiausiu prekybos centru?

Anonimas

Anonimas portretas
maksimoje silutes pl40 irgi tik iki 8 normalios kasos dirba, po to tik savitarna, kuria as principialiai nesinaudoju ir nesinaudosiu, kol neduos nors keliu centu nuolaidu uz pacio nudirbta kasininko darba

Anonimas

Anonimas portretas
Kokios algos, koks įmonės požiūris į darbuotojus, jų apmokymus, darbo sąlygas, karjeros perspektyvas, toks ir rezultatas. Nesuprantu, ko čia stebėtis.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių