Gaudynės Klaipėdos senamiestyje: nuo pareigūnų spruko trys jaunuoliai

Klaipėdos senamiestyje praeivius stebino gaudynės – nuo pareigūnų spruko trys jaunuoliai. Klaipėdiečiai pamanė, kad nuo pareigūnų sprunkantys vyrai kažką apvogė ir bandė išvengti nuobaudų, tačiau vėliau paaiškėjo, kad vyrai dalyvavo konflikte, kurio metu ir susimušė.

Birželio 15-osios vakarą Turgaus gatvėje vaikštinėję gyventojai galėjo įsivaizduoti esą patekę į veiksmo filmą. Trys jaunuoliai senamiesčio gatvėmis spruko nuo Viešojo saugumo tarnybos pareigūno, šis juos vijosi tarnybiniu automobiliu.

Vieną vaikiną pareigūnui sugauti pavyko, o likusių ieškojo važinėdamas gatvėmis tarnybiniu automobiliu įjungtais švyturėliais.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus duomenimis, buvo gautas pranešimas, kad Tiltų gatvėje keli asmenys konfliktuoja ir stumdosi.

Atvykę policijos pareigūnai sulaikytam 20 metų vyrui nustatė 0,94 promilės neblaivumą ir surašė administracinio nusižengimo protokolą.

Kaip teigė Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė, sulaikytas vaikinas elgėsi nederamai.

„Bendraudamas su į įvykio vietą atvykusiais pareigūnais, vaikinas šūkavo, vartojo necenzūrinius žodžius, todėl dėl viešoje vietoje nederamo elgesio jam buvo surašytas protokolas dėl viešosios tvarkos pažeidimo“, – teigė A. Kažukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Turejau omeny per racija signalas kazkoki oh gatvej bega spaudi mygtuka ir sustoja Ramiai atvaziuojat ir I kalejma juos!!

As

As portretas
Nu ta Mano policija. Vis dar neismoko gaudy banditu. Spaudi mygtuka ir nepadeda.

Vidmantas

Vidmantas portretas
Neniekinis. Mūsų žaluma auga be jokios nuovokos, kas galima, o kas ne. Todėl jiems yra tiesiog BŪTINA aiškinti kiekvieną jų daromą žingsnį.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių