Kelių ereliai siautėjo Klaipėdoje

Uostamiesčio Kelių policijos biuro pareigūnams savaitgalis prasidėjo keisto autoįvykio kaltininko paieškomis, o naktį iš penktadienio į šeštadienį skubėta į avariją, kurioje sužeistos dvi taksi keleivės.

Penktadienio vakarą Palangos plente, ties posūkiu į Liepų gatvę, pro šalį važiavęs vairuotojas policijai pranešė apie incidentą po viaduku. Vyras išvydo griovyje gulintį automobilį, o ant jo stogo styrojo įstrigęs kelio ženklas. „Peugeot“ automobilio vairuotojo nesimatė. Mašinoje buvo likęs praviras langas.

Pasak Kelių policijos biuro budėtojų, spėjama, kad vairuotojas galėjo pasprukti iš įvykio vietos.

Dar viena bjauri avarija nutiko penktadienį prieš pat vidurnaktį. Taikos prospekto ir Sausio 15-osios gatvių sankryžoje 2013 metais pagamintas „Mercedes Benz CLS 350 CDI“ trenkėsi į pagrindiniu keliu važiavusį taksi automobilį.

Iš šalutinio kelio sankryžą ketino įveikti įmonės „Vičiūnai“ bendrasavininko sūnus, su prabangiu automobiliu, kuris registruotas įmonės „AutoViči“ vardu.

35 metų vyro vairuojamas automobilis kliudė „Ople Zafira“, kuris po smūgio trenkėsi į kitą stovintį taksi automobilį „Mercedes Benz“, kuris ketino įvažiuoti į sankryžą.

Incidente nukentėjo dvi moterys, važiavusios pirmuoju taksi automobiliu.

Dėl eismo įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių