Kretingos rajone – masinė avarija: trys žmonės atsidūrė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą Kretingos rajone įvyko masinė avarija.

Kaip pranešė policija, avarija įvyko 17.19 val. Dupulčių kaime, kelyje Šiauliai–Palanga. Pirminiais duomenimis, 1965 m. gimusio vyro vairuojamas vilkikas MAN su puspriekabe atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį ir į kairę sukti ketinusį automobilį „Mitsubishi Outlander“ su priekaba, kurį vairavo 1985 m. gimęs vyras.

Po susidūrimo, automobilio „Mitsubishi Outlander“ tempiama priekaba išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į ja važiavusį automobilį „VW Passat“, kurį vairavo 1987 m. gimęs vyras. Po šio susidūrimo automobilis „VW Passat“ taip pat išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į ja važiavusį automobilį „Volvo V70“, kurį vairavo 1957 m. gimęs vyras.

Dėl patirtų sužalojimų į ligoninę nuvežti automobilių „Mitsubishi Outlander“ ir „VW Passat“ vairuotojai, bei „Volvo V70“ keleivė, gimusi 1958 m.

Pradėtas tyrimas pagal dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: Kretingos rajonasmasinėavarija LTsužeisti žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
vilkikų vairuotojai yra profesonalai, o jus su savo mašinikėmis važiuojate kaip miegodami jei leistinas greitis 70 tai ko važiuojate 50 vilkiko vairuotojui dar ir korta tiksi , kuri skaičiuoja darbo laiką, o be to vilkiką staigiai stabdyti matote kas gaunasi daugiau galvokite ne tik apie save bet ir kitas transporto priemones jei jus lenkia leiskite pralenkti o ne spauskite gazą, tų vilkikų ir greičiai riboti ,nelyskite į vilkikų nematomają zoną

Anonimas

Anonimas portretas
daug yra tokiu vairuotoju kurie sugdami i kaire ar dasine staigiai stabdo ir nerodydami posiukio signalo sukasi o furos tai sunkiasvori masina stabdymo kelias ilgas tikriausiai taip ir buvo sioje avarijoje tik blogai kad furos labai retai laikosi atstumu juk nezinosi ka darys priekyje vaziujanti masina kaip sioje avarijoje

Anonimas

Anonimas portretas
kokia puse furistu NEMOKA net lengvuju pastatyti graziai ! o cia net nenuistabu . vat FUROM draudimas turi ir brangti nes jie diziausius nuistolius ir padaro.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių