Medikų įtarimai: nepilnametė apsinuodijo kvaišalais

Apsinuodijo psichotropinėmis medžiagomis. Toks pranešimas uostamiesčio medikams – jau seniai įprastas. Į Paryžiaus Komunos gatvę skubėjo policijos ir greitosios pagalbos ekipažai. Pranešta, jog nepilnametė pasijuto blogai, reikia medikų pagalbos.

Pasak Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnų, vėlyvą rugpjūčio 26-osios vakarą, po 22 val., buvo gautas pranešimas, jog šešiolikmetei reikia medikų.

Jai pagalbą iškvietė veikiausiai kartu su mergina buvę draugai. Kai į vietą atvyko pareigūnai, jie paauglę aptiko jau gulinčią ant suolo.

Netrukus sunegalavusiąją į savo automobilį nusivedė medikai. Drauge buvę mergina ir vaikinas dar kurį laiką bendravo su pareigūnais, vėliau vaikinas pasišalino, o merginos draugė nuėjo link greitosios pagalbos automobilio.

Nieko dabar nėra ypatingo sužinoti, kad kas nors apsinuodijo psichotropinėmis medžiagomis.

Kaip teigė Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties vadovė Nijolė Dambrauskienė, medikai apžiūrėję merginą nustatė, kad ši veikiausiai apsinuodijo kvaišalais.

„Mūsų medikai skubėjo pas šešiolikos metų merginą, ji apsinuodijo neaiškios kilmės narkotinėmis medžiagomis. Kaip pranešta, mergina kažką rūkė, ją pykino, pasireiškė vėmimas. Ji nuvežta į Vaikų ligoninės Priimamąjį skyrių ir jos būklė šiuo metu stabili“, – pasakojo vadovė.

Nijolė Dambrauskienė. Vytauto Petriko nuotr.

N. Dambrauskienė pabrėžė, kad su tokiais įvykiais medikai susiduria kiekvieną dieną, ir tai Klaipėdoje jau tampa įprasta.

„Deja, bet tai jau mums kasdienis darbas. Nieko dabar nėra ypatingo sužinoti, kad kas nors apsinuodijo psichotropinėmis medžiagomis. Aišku, dažniau tai būna vyresnio amžiaus žmonės, tačiau ir paauglių, vartojančių narkotines medžiagas, yra. Pati jaučiu neįprastus kvapus, būdama prie jūros, kai vėjas pučia iš kopų pusės. Iš karto galima suprasti, kokia veikla užsiima ten esantis jaunimas“, – kalbėjo N. Dambrauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kas per ,,kvaisalai,, ? Vienam ir kava kvaisalas, o kitam ir koksas - normalus dalykas. Sitas zurnalistas yra apsirijes kvaisalu.

Giltinei

Giltinei portretas
Tai kad jau įteisinta. Nueik į parduotuvę ir pažiūrėk koks ten pasirinkimas čiulpikams. O skystį jei patys "pasiturbina".

Giltinė \\\\\.../////

Giltinė  \\\\\...///// portretas
O gal tikrai leisti laisvai,kaip (ne)"Laisvės" parcyja rekomenduoja naudoti narkotą,išmirs morališkai silpni,tai kitiems bus laisviau,nes draudimais vargu ar įveiks,kai tokia reklama ir pasiūla,na dar ir tylus palaikymas,nes tik "ĮTARIA",o ne tvirtai nustato tą baisybę.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių