Palangoje sudegusio buto šeimininkė: nebūčiau pagalvojusi, kiek yra neabejingų žmonių

  • Teksto dydis:

Liepos 9-osios vakarą Palangoje kraunant paspirtuko bateriją įvyko galingas sprogimas, sukėlęs gaisrą. Šeima, kurios bute įvyko nelaimė, liko praktiškai be namų, tačiau miesto bendruomenė ir geradariai žmonės nukentėjusiųjų vienų bėdoje nepaliko. Buto šeimininkė Andžela Žibinskytė-Tomasienė dėkojo visiems, kurie neliko abejingi šeimos nelaimei.

„Kiek įmanoma atslūgus emocijoms, visos šeimos vardu, noriu padėkoti žmonėms, kurie nelaimės akivaizdoje nepaliko mūsų šeimos, kaip galėjo padėjo ir tebepadeda“, – feisbuke rašė A. Žibinskytė-Tomasienė.

„Liepos devintosios nakties gyvenime niekada nepamiršiu. Paskambinus mano sutuoktiniui ne iš karto patikėjau, kai pasakė, kad dega mūsų namai. Tačiau kai po kelių sekundžių paskambino mūsų dukra, supratau, kad tai yra baisi mūsų šeimos realybė...

Žodžiais nupasakoti negaliu, kokio siaubo akivaizdoje buvau, kai pamačiau mūsų namus, degančius atvira liepsna. Nebėgo net ašaros. Kasdien dėkoju Dievui, kad visi bute buvę šeimos nariai liko gyvi.

Yra sakoma, kad vagys bent sienas palieka, o ugnis sunaikina viską....

Niekada nebūčiau pagalvojusi, kiek yra neabejingų žmonių.

Didžiausią padėką reiškiame visai Palangos miesto bendruomenei, o ypatingai merui Šarūnui Vaitkui už neabejingumą savo bendruomenės gyventojams, ištikus tokiai nelaimei. Dar nespėjus grįžti iš darbo į gaisro vietą, kieme mane pasitiko meras. Jautėme begalinį palaikymą visomis prasmėmis iš aplinkinių žmonių. Dar tą patį vakarą meras mums parūpino vietą, kur galime gyventi kiek reikia, parūpino maisto. Kartu su mumis buvo iki kol viskas baigėsi.

Niekada nebūčiau pagalvojusi, kiek yra neabejingų žmonių. Iki šiol teiraujasi, teikia mums tiesioginę ir netiesioginę pagalbą.

Dėkojame ir už tai, kad iš degusio buto galėjome susirinkti tris lagaminus asmeninių daiktų, liko šeimos nuotraukos, kurias laikėme rūsyje. Tačiau ugnis pasiglemžė dukros prisiminimus – sportinius medalius, kuriuos kaupėme nuo pirmųjų pasiekimų dienos.

Dėka jūsų, kurie neliko abejingi mūsų šeimai, banko sąskaitoje suaukota daugiau kaip 10 tūkst. eurų.

Likę begaliniame nesaugume, kartu su visų žmonių pagalba šiandien galime iš dalies jaustis saugūs.

Nerandu tinkamo žodžio išreikšti padėką už tokį stiprų palaikymą ir pagalbą.

Tariame nuoširdų ačiū visos šeimos vardu“, – nuoširdžiai dėkojo moteris.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eimantė

Eimantė portretas
Meras Šarūnas Vaitkus tikras žmogus !

Uzuojauta ir klausimas.

Uzuojauta ir klausimas. portretas
ar jus ir kiti pasimokys is tokios nelaimes ir ar ilgam .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių