Mechaniku prisistatęs vyras apvogė garažą

Uostamiestyje mechaniku prisistatęs asmuo, kaip įtarta, apvogė Smiltelės gatvėje garažų bendrijoje esantį garažą, kuriame buvo sporto automobilių varžyboms ruošiamas BMW kabrioleto kėbulas. Kartu su automobilio korpusu dingo variklis, salono apdaila ir važiuoklė. Patirtas nuostolis – 5 tūkst. eurų, pareigūnai pradėjo vagystės tyrimą.

Automobilių šonaslydžio varžybas uostamiestyje rengianti klaipėdietė praėjusią savaitę susidūrė su vyriškiu, kuris, kaip ji teigia, apvogė jos garažą.

Mechaniku prisistatęs vyras, pasak klaipėdietės, pažadėjo per kelias savaites automobilį suremontuoti ir paruošti varžyboms.

„Ieškojau pagalbos, kas gali padėti paruošti automobilį iki varžybų. Tas vyras pats pasisiūlė, prisistatė automechaniku, tikino, kad moka gerai atlikti kėbulo remonto darbus, ir galės padėti. Tačiau vėliau atvykusi į garažą neradau nei to asmens, nei savo automobilio kėbulo ir kitų dalių“, – pasakojo mergina.

Apie įvykį teisėsaugai pranešusi mergina sužinojo, kad įtariamasis, kuris galėjo padaryti nusikaltimą, pareigūnų atpažįstamas pagal savo ne kartą padarytos nusikalstamos veiklos braižą.

„Sužinojau, kad įtariamasis – ne kartą teistas, pareigūnams žinomas žmogus. Jis anksčiau savo aukoms taip pat prisistatinėjo esą gali atlikti automobilio remonto darbus“, – pasakojo klaipėdietė.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Astos Kažukauskienės, šiuo metu atliekamas ikiteisminis tyrimas ir įtariamasis – nustatinėjamas.

Daugiau detalių apie įvykį pareigūnai atskleisti negalėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos Šumacherę apvogė, vai vai...

lietuviai sako REMONTUOTI

lietuviai sako REMONTUOTI portretas
o nuburlokėjusi KD ATLIKTI REMONTO DARBUS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių