Plakatą su V. Putino atvaizdu ir keiksmažodžiais pakabinusiam vyrui – bauda

Plakatą rusų kalba su Rusijos prezidento Vladimiro Putino atvaizdu Mažeikiuose pakabinusį vyrą policija nubaudė 150 eurų bauda.

Plakatas su Rusijos prezidentu, aprašytas keiksmažodžiais, buvo rastas gegužės 12 dieną, Lietuvoje vykstant prezidento rinkimams. Viešoje vietoje, Žemaitijos gatvėje, jį aptiko Mažeikių rajono savivaldybės tarybos narys Virginijus Sungaila.

Po pietų buvo gautas pranešimas iš Bendrojo pagalbos centro, kad Žemaitijos gatvėje, ant rinkiminės skelbimų lentos pranešėjas pamatė plakatą rusų kalba. Kaip teigė pranešėjas, jis žeidžia Lietuvą ir reklamuoja Rusijos prezidentą.

Įvykio vietoje rastą V. Putino plakatą policija nukabino.

Pareigūnams pavyko surasti pažeidėją.

„Dėl šio įvykio policijoje pradėta ir užbaigta administracinė byla. Asmeniui skirta 150 eurų bauda”,  – Eltai sakė Šiaulių apygardos prokuratūros atstovė Gabrielė Petkuvienė.

Telšių apskrities policijos komisariato atstovas Artūras Šliavas Eltai sakė, kad asmeniui buvo surašytas protokolas, numatantis atsakomybę už nacistinių ar komunistinių simbolių, valstybių agresorių naudojamų simbolių platinimą ar demonstravimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Gal dar nulekite i kacapu ambasada, atsiprasykite ir sumokekite 37 milijonus… marazmatikai…

Idomu,

Idomu, portretas
tas herojus pasakytu ta pati Putinui,ar kitam jam nepatikusiajam,tet a tet!?

Pyz...da Širvinskiene-

Pyz...da Širvinskiene- portretas
eik nx.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių