R. Požėla apie išpuolį prieš policijos komisariatą: turime tam tikrus siūlo galus

Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla teigia, kad tiriant, kas galėjo mesti vadinamąjį Molotovo kokteilį į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, policija nustatė asmenų, kuriuos ketina apklausti, ratą.

„Aiškinamės, tikrai turime tam tikrus siūlo galus. (...) Informacija yra tokia, kad tam tikras ratas asmenų, kuriems turėsime tam tikrų klausimų, iš esmės yra aiškus“, – pirmadienį žurnalistams sakė R. Požėla.

Jis nesukonkretino, kodėl galėjo būti įvykdytas išpuolis prieš policijos komisariatą.

„Banditizmo laikai negrįžta, tačiau visokių įvairių keistų piliečių mūsų šalyje, deja, yra“, – svarstė policijos vadovas.

Kol kas plačiau apie išpuolį prie policijos pastatą nekomentavo ir vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė.

„Šiuo metu vertiname turimą informaciją, filmuotą medžiagą, pareigūnai dirba aiškinasi“, – žurnalistams sakė ministrė.

Aiškinamės, tikrai turime tam tikrus siūlo galus.

Klaipėdoje pirmadienio vidurnaktį Molotovo kokteiliu bandyta padegti Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastatą.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 0.53 val. Klaipėdoje, Kauno gatvėje, į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastatą nenustatytas asmuo metė butelį su degiu skysčiu.

Kilo gaisras, per jį aprūko pastato siena.

„Apdegė 1 kvadratinis metras ploto ir užgeso savaime, daugiau gaisras neišsiplėtė“, – Eltai sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus vyriausiasis specialistas Giedrius Vaičiulis.

Pasak jo, į įvykio vietą buvo išvykusios dvi ugniagesių autocisternos ir automobilis su kopėčiomis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

17 rudens akimirku

17 rudens akimirku portretas
Tyrejas ikiso ranka komisaro Katani triusikus - siulo galas, pagalvojo komisaras...ne - tai tik siknos plaukas, pagalvojo Tyrejas

AK

AK portretas
Įvairūs keisti piliečiai gauna atlyginimą Klaipėdos komisariate, ir netgi eina vadovaujančias pareigas. Prokuratūros ir policijos institucijos yra nuvaldytos, būtent todėl jau desperatiškai ieškoma sprendimų aklavietei, bent kažkokio teisingumo pakaitalo.

ir ką?

ir ką? portretas
Megzkite iš tų siūlų galiukų Bilotaitei beprotės narkomanės beretę ir prisegę jai ant tos beretės švyturėlį paleiskite marširuoti ant sienos su Kaliningradu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių