Uogautojų miške tyko iškrypėlis: išvydęs moterį, puolė tenkinti lytinę aistrą

Už kelių kilometrų nuo uostamiesčio esančiame miške vidury dienos moteris išgyveno tikrą siaubą. Uogų ir grybų miške besidairiusią gyventoją ėmė sekioti vyriškis. Kai vyras atsisegė kelnes, paaiškėjo, ko iškrypėlis tykojo už krūmų.

Puolė tenkinti aistrą

Klaipėdos rajono miškuose šiuo metu gausu lankytojų. Žmonės į mišką važiuoja mėlynių, renka voveraites ar šiaip laiką leidžia su šeimomis.

Vis tik Kiškėnų apylinkėse nutikęs incidentas įvarė baimės vietinėms grybautojoms.

Pirmadienį gyventojai dalijosi nerimastinga žinia, kad miške pastebėtas iškrypėlis.

Vyrą ir jo veiksmus aiškiai matė viena vietinė gyventoja. Tai tądien nutiko apie 11.30 val.

Moteris perspėjo kitas bendruomenės atstoves, kad artimiausiame miške slampinėja neaiškus tipas.

Kai, išvydęs moterį, iškrypėlis puolė tenkinti lytinę aistrą, tapo aišku, ko jis trinasi pakrūmėse.

Ne pirmas atvejis

Vietiniai gyventojai tikino lyg ir matę sidabrinės spalvos automobilį, dažnokai stoviniuojantį šiame miške. Tačiau ar tai tikrai šio žmogaus mašina, niekas nedrįso tvirtinti.

Prisiminta, kad toks pat atvejis buvo fiksuotas prieš metus. Tą kartą šiame miške moteris vaikščiojo su šunimi ir taip pat buvo išgąsdinta.

Šį kartą vietinė gyventoja gerai įsidėmėjo vyriškio išvaizdą. Moteris nupasakojo, kad miške matytas vyras yra stambaus sudėjimo, pirmadienį miške jis dėvėjo odinę striukę.

Kita gyventoja pasakojo mačiusi slampinėjantį vyrą, dėvėjusį baltus marškinėlius. Ji keistai už krūmų trypčiojantį vyrą matė taip pat vidury dienos.

Mūvėjo tik šortais

Prieš keletą metų panašus pranešimas buvo iš Vyskupiškių miško, kuris stūkso Veiviržėnų kelyje.

Tą kartą dvi grybautojas ėmė sekioti jaunas vyras, dėvėjęs tik šortus, į mišką jaunuolis buvo išsiruošęs net be marškinėlių.

Tą kartą dvi grybautojos dar vedėsi šunį, tad persekiotojas arčiau nelindo. Gerą valandą vaikščiodamos po mišką moterys nuolat girdėjo žmogaus žingsnius ir lūžinėjančias medžių šakeles jam po kojomis.

„Labai nemalonu. Dažniausiai grybautojai, išvydę kitus žmones, suka į priešingą pusę. Juk grybų, ne žmonių ieškai miške. Kad kas paskui vaikščiotų, ten, kur tu praėjai, labai jau keistai atrodo. Ko paskui šliaužioti? Gerai, kad šunį pasiėmėme. O tą dieną taip jau nutiko, kad ne grybavimui skirtus peiliukus pasiėmėme, o normalius peilius, iš virtuvės pagriebėme“, – tą kartą pasakojo grybautojos.

Moterys kelis kartus matė, kaip persekiotojas vis taikėsi netikėtai jas užklupti miško takeliuose.

„Labai neišsigandome. Bet nemalonu buvo. Sėdome į mašiną ir išvažiavome. Miške normalu sutikti žmogų, bet jo apranga, krepšys ar kibiras dažniausiai byloja, ko žmogus atvyko į mišką. Grybautojas grybautojo neišsigąs. Tačiau pusnuogio vyro krūmuose tikrai nesitikėjau sutikti“, – pasakojo įvykio liudininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taskasirviskas

taskasirviskas portretas
Kažkur rašė, kad į Lietuvą užklydo meškos, todėl tikėkimės, kad jos apsigyvens ir iškrypėliai taps jų užkandžiu.

Miškan būdavo eini...

Miškan būdavo eini... portretas
Nueikite miškan su visu kaimu ir iškastruokit tą išgamą kaip meitelį.

Suviliotas

Suviliotas portretas
o kuūr eerkes??
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių