Žmogžudystė Klaipėdoje: įtarimai krito ant kaimyno

Klaipėdoje nužudytas žmogus. Įtarimai krito ant jo kaimyno. Nusikaltimo motyvai kol kas neaiškūs.

Pirmadienį ryte darbdavys nesulaukė į darbą ateinančio 39 metų vyro. Jo bandyta ieškoti. Telefonu jis neatsiliepė, todėl bendradarbiai nusprendė nueiti pas jį į namus.

Šis žmogus gyveno daugiabučiame Rumpiškės gatvės name, dviejų kambarių bute, kurių kiekvienas priklausė skirtingiems šeimininkams. Vienas kambarys priklausė bendradarbių ieškomam vyrui.

Butas buvo užrakintas. Kai galiausiai bendradarbiai pateko į vidų, pamatė tai, kas bylojo apie čia įvykusią tragediją – jų ieškotas vyras buvo nužudytas, nudurto žmogaus kūnas ten gulėjo jau ne vieną parą.

Įtarimas krito ant 64 metų kito to paties buto kambario savininko. Po kelių valandų jis buvo rastas ir sulaikytas.

Kad būtent šis asmuo galėjo įvykdyti šiurpų nusikaltimą, įtarta žinant jo biografiją – anksčiau jis bene dukart buvo teistas už žmogžudystę.

Antradienį įtariamasis turėjo būti apklausiamas dalyvaujant advokatui.

Dėl ko tarp kaimynų įvyko konfliktas, turėtų paaiškėti po šios apklausos ir kitų asmenų liudijimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
toks jau nepasitaisys, nėra ko tikėtis tik iki gyvos galvos, bet šerti teks iš mokesčių mokėtojų pinigų, todėl kaliniai turėtų dirbti ir užsidirbti sau maistui ir pilnam išsilaikymui, gaila kad nėra mirties bausmės, o tokiems priklausytų

to-Noriu pasakyti,

to-Noriu pasakyti, portretas
VISI ž[mogžudžiai-JAU ne žmonės. Ir TURI sėdėti ten IKI GYVENIMO PABAIGOS ir dar sunkiai dirbti, kad uždirbti ant savo ėdalo, šilumos, vandens.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Nu vot- bent 5 metus darbo žmonės bus garantuoti, kad pastarasis profesionalus žmogžudys laisvėje nieko nenužudys, nors, 100 proc. to tvirtinti negaliu, kadangi žmogžudžius irgi išleidžia į laisvę tvarkytis savo reikalų, tik svarbu grįžti į kalėjimą reikia laiku ir neprisigėrus iki žemės graibymo, o taip tai vaikščiok ir žvalgykis sau veiklos ir laiku grįžk pavalgyti į cypę, o sočiai pavalgęs vakare friūk į švarią lovytę pailsint savo kojyčių.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių