Skirtinguose šalies rajonuose ugniagesiai kovojo su liepsnomis: degė ražienos ir žolė

Ugniagesiai praėjusią Kauno, Raseinių, Vilkaviškio, Jurbarko, Marijampolės rajonuose gesino degančias ražienas, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Anot PAGD, 17.35 val. gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Godėnų kaime, Liepų alėjoje, dega žolė. Atvykus ugniagesiams, degė 50 arų ražienų. 17.49 val. į pagalbą išsiųsta Kulautuvos ugniagesių komanda.

Kiek vėliau, 18 val., pranešta apie kitą gaisrą Kauno rajone. Nurodyta, kad Karmėlavoje, Šiaurinė gatvėje, dega žolė. Paaiškėjo, kad apie 50 kvadratinių metrų plote degė žolė ir krūmai. Gaisras užgesintas, panaudojus aukšto spaudimo švirkštą.

Praėjusią parą ugniagesiai kelis kartus vyko gesinti gaisrų Raseinių rajone.

Anot PAGD, 18.18 val. gautas pranešimas, kad Tarosų kaime, Pušyno gatvėje, dega ražienos. Ražienos užgesintos gyventojų iki ugniagesių gelbėtojų atvykimo.

PAGD duomenimis, 18.54 val. pranešta, kad Bardiškių kaime užsidegė ražienos. Gaisras buvo užgesintas, išdegė apie 60 arų ražienų. Gaisrą taip pat padėjo gesinti vietinis ūkininkas, buvo panaudotas traktorius.

Kaip pranešė ugniagesiai, 10.54 val. gautas pranešimas, kad Vilkaviškio rajone, Užbalių kaime, dega ražienos. Gaisro metu išdegė apie 1 hektaras ražienų.

Apie degančias ražienas pranešta ir Marijampolės rajone. PAGD duomenimis, 16.34 val. gautas pranešimas, kad Meškučių kaime dega ražienos. Išdegė apie 1 hektaras ražienų, 10 arų nekultų kviečių.

PAGD duomenimis, 13.56 val. gautas pranešimas, kad Jurbarko rajone, Antkalniškių kaime, dega ražienos. Panaudojus švirkštą ir parankines priemones, ražienos užgesintos. Išdegė apie 70 arų ražienų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių