Į Alytaus kalėjimą tiekti kvaišalai: viena įtariamųjų – nuteistojo žmona

  • Teksto dydis:

Pareigūnai išaiškino asmenis, tiekusius kvaišalus į Alytaus kalėjimą, ketvirtadienį pranešė Lietuvos kalėjimų tarnyba (LKT).

2024 metų rugsėjo 15 dieną Alytaus mieste pareigūnai sulaikė du Alytaus kalėjimo nuteistuosius ir moterį, perduodant paketą su galimai narkotinėmis medžiagomis.

Sulaikyta moteris – Alytaus kalėjime atliekančio nuteistojo žmona. Pas ją paimtame pakete rasti trys folijos lankstinukai su biria melsvos spalvos neaiškios kilmės medžiaga, įtariama, kad tai gali būti narkotinės ar psichotropinės medžiagos. Minėta moteris šią vasarą jau buvo sulaikyta mėginanti perduoti narkotines medžiagas į Alytaus kalėjimą, dėl to atliekamas atskiras ikiteisminis tyrimas.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Įtarimai pareikšti trims asmenims.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Alytaus apylinkės prokuroras. Tyrimą atlieka LKT Kriminalinės žvalgybos valdybos ikiteisminio tyrimo skyriaus pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių