Pareigūnai užtiko „naminukės“ varyklą – savininkui gresia iki penkerių metų kalėjimo

  • Teksto dydis:

Šilalės rajone pareigūnai likvidavo naminės degtinės varyklą.

2024 m. birželio 20 d. apie 14 val. policijos pareigūnai Šilalės rajone, Mėčių kaime, miškelyje, aptiko ir likvidavo naminės degtinės bravorą.

Kratos metu rastas ir paimtas aparatas, skirtas stipriems namų gamybos alkoholiniams gėrimams gaminti, 150 litrų išsunktų „velnio lašų“ bei apie 300 litrų brogos.

Įvykio vietoje sulaikytas ir šio bravoro savininkas, gim. 1973 m.

Dėl šio atvejo policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Įstatymas už šios nusikalstamos veikos padarymą numato – baudą arba laisvės atėmimą iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juk givenam!!!!!

Juk givenam!!!!!  portretas
Geroves valstibeja!!! :-)))

gerove... baisus. bankomatu maro apesstas krastas...

gerove... baisus. bankomatu maro apesstas krastas... portretas
5 metai kalejimo...ble...va cia tai ATOSTOGOS !!!...nei dirbt, nei su elektrikais aferistais nei su siuksliu mafija nei su brangiu mokamu parkingu aiskintis... net PSD lazo stumt nereikia... guli sau nemokamai ,siltai pamaitintas , apskalptas, priziuretas, sociu subalansuotu maistu aprupintas...isleto placiose kelnese sau kiausinius judini...jegas... ORIAI pensijau kaupi...dienas iki atostogu galo skaiciuoji neramei... nes neprognozuotina krize ...rusai uzpuolikai... arba privaloma vakcinacija ir gardeliai testukai kaukes....baudeju buriai ...kameros radarai mentai trikojai...kekviena skaimynas laisveje bu baugu givena laukia kada ji kaimynas i teisma paduos...

Tai va

Tai va portretas
Ir as sakau vogksi milijonus busi gerbiamas zmogus verslininkas o pavogsi is parduotuves desros ar vistos noredamas valgiti sesi uz ##
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių