A. Pogrebnojus išsakė kritiką A. Valentaitei ir jos draugams

Socialiniame tinklapyje „Facebook" Aleksandras Pogrebnojus išsakė viešą kritiką stilistei Astai Valentaitei. Tačiau, kaip Delfi.lt teigė dizaineris, ji nebuvo akcentuota A. Valentaitei kaip asmeniui, o veikiau visuomenės reiškiniui.

„Jo, jo, jo... Ir „Louis Vuitton" rankinė, gaminta Pakistano auksarankių, iš tolo primena originalą... Aš suprantu, kad šis puikus šaldytos „fake„ Holivudo gražuolės ir blogos Tomo Fordo kopijos tendemas, sukurtas turtingoms tetoms miglą pūsti ir pinigingų princų ieškoti... Tik gal vieną dieną reikia tiesiai apie tai pasakyti, nes jau atsidarius šaldytuvą darosi baisu, koks Australijos koalos jauniklis su baltais šortais iššoks, ar mistiniai stilistai visą kefyrą pagal savo skonį surikiuos... Einu jo ir išgersiu, kol dar nevėlu...“, - rašė savo „Facebook“ paskyroje žinomas dizaineris. Pasisakymas sulaukė gausybės „like'ų" ir sukėlė neigiamos nuomonės proveržį apie dažną vakarėlių viešnią A. Valentaitę.

Dizaineris teigė nebijantis užsitraukti A. Valentaitės draugų kompanijos rūstybę, mat savo žodžiuose nemato nieko blogo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių