„Žvaigždžių duetus“ paliko I.Norkutė-Žvinienė ir K.Akulavičius

Dėl galimybės pasirodyti didžiajame finale, kuris įvyks gegužės 25 dieną, šeštadienio vakarą kaunasi trys poros:

Lina Rastokaitė ir Egidijus Sipavičius, kuriems trio pasirodyme padėjo ir Jokūbas Bareikis. Paskutinė dueto daina buvo ypač jausminga. Šį vakarą jie komisijos buvo pripažinti geriausiais. Jiedu sugebėjo įkūnyti net ateivius. Pora pasirinko įvairių dainų parodiją ir lyrišką baladę „Mano meile, žinok”.

Pirmojoje vietoje pagal komisijos balsus atsidūrusi pora sulaukė palankių ir sėkmę prognozuojančių Laimos Lapkauskaitės vertinimų: „Jūs esate verti auksinio mikrofono. Jei Sipavičius su Lina paruoštų solinį koncertą, aš nusipirkčiau bilietą pirmoje eilėje”.

Inga Norkutė-Žvinienė ir Karolis Akulavičius plius Rytis Cicinas. "Ar aš tikrai mačiau Rytį Ciciną? Kaip gerai, kad esu čia! - džiaugėsi komisijos narė Laima Lapkauskaitė. Kristina Kazlauskaitė ir Donatas Katkus sutiko - scenoje buvo du vedantieji.

„Ventuko“ ir Ingos porai sutrukdė nesklandumai. Likus vos valandai iki pasirodymo, daina neskambėjo taip, kaip ankstesnėse repeticijose. Jaudulio neslėpė ne tik duetas, bet ir pats Rytis Cicinas.

Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas plius Marius Jampolskis. Po šio pasirodymo komisija ir trio vieni kitus kamantinėjo „lovų“ klausimu.

„Marius buvo tas žmogus, kuris man padėjo žengti pirmuosius žingsnius didžiojoje scenoje ir televizijoje. Be Mariaus, nežinia, ar šiandien stovėtume „Žvaigždžių duetų” scenoje. ”, – taip Marių liaupsino Agnė.

Pastarasis duetas pelnė komisijos įvertinimų „viduriuką“. 

LNK televizijos projekto pirmajame pusfinalyje dalyvaujančius vertina Laima Lapkauskaitė, Merūnas Vitulskis, Donatas Katkus ir Kristina Kazlauskaitė.

Kitą šeštadienį antrajame muzikinio projekto finale susikaus likusios trys poros: Jonas Jonušas ir grupė „Pop Ladies“, Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė bei Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė.


Šiame straipsnyje: Žvaigždžių duetai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ačiū Dievui

Ačiū Dievui portretas
super žvaigždė galės užsiimti kita veikla.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių