J. Smoriginas skelbia aukcioną: maudymosi kelnaitės – 5 tūkst. litų

„Parduodu savo įžymiąsias plafkes! Kaina – 5 tūkstančiai litų!“ – jau šįvakar televizijos eteryje pikantiškiausių žinių laidoje „Be komentarų“ aukcioną paskelbs garsusis baleto choreografas ir šokėjas, žodžio kišenėje neieškantis Jurijus Smoriginas.

Vyriškio maudymosi kelnaitės tapo įžymios, kai šis internete paviešinęs savo atostogų nuotraukas iš Margaritos salos, kur pozuoja vienomis trumpikėmis, sulaukė galybės komentatorių pagyrų. 

„Noriu padėkoti visiems žmonėms už tokį puikų mano plafkių įvertinimą. Dabar jas galiu parduoti net ir už 5 tūkstančius“, – šypsosi maestro.

Pasak baleto choreografo, jo maudymosi kelnaitės nepaprastos, firminės.

„Jos pirktos Margaritos saloje ir nelabai sudėvėtos, todėl susidomėję pirkėjai tegul geriau nieko nelaukia!“ – ragina J. Smoriginas.

Televizijos žiūrovai jau šįvakar sulauks ir dar daugiau žinių iš pramogų pasaulio: skandalingoji Raisa Šarkienė, pasirodo, yra skolinga tūkstančius už šildymą ir dėl to priversta parduoti butą, o dar skandalingesnis dainininkas Eugenijus Ostapenka po 15 parų arešto pagaliau paleistas į laisvę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cirkas

Cirkas portretas
Dėvėtų trusikų išpardavimas po brangiąja. Teisybę Veselka sakė, kad po kiaušinių pabrangimo, seks trusikų pabrangimas. Taigi ekonomistas atspėjo.

ruda druze

ruda druze portretas
Jei tie trusikai butu su ruda druze, tai smoriginas galetu juos prastumti uz 5000 Eur :)

Dainius

Dainius portretas
Na humora moka ir iš trusikų išspausti reklama visagalė
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių