3x3 krepšinio rinktinės vyrai atskleidė, kas labiausiai juos motyvavo pergalei

Krepšinio šalis, dar viena religija ir dar daug skirtingų epitetų girdime apie šalies krepšinį, kuris pastaraisiais metais neatnešė pernelyg daug džiaugsmo šūksnių. „Tačiau į šią olimpiadą patekusi 3x3 krepšinio komanda įrodė, kad krepšinis iš gatvės gali persikelti į olimpines žaidynes“, – atviraudamas kalbėjo krepšinio komandos treneris Dainius Novickas.

Komandos treneris kalbėjo, kad svarbiausia buvo net neprisileisti minties, jog į olimpiadą jie važiuoja dalyvauti, mat vos įsileidus tokias mintis į galvą, taip ir įvyktų, tad nuo pat pradžios D. Novikas vyrams į galvą kalė: „Mes važiuojame nugalėti“.

Nors olimpiados pradžioje sirgalius krepšininkai privertė paprakaituoti, bet kančios buvo to vertos – bronza atsidūrė Lietuvos sąskaitoje.

Užklausti, kas labiausiai padėjo ruoštis varžyboms vyrai nedaugžodžiavo: tai buvo visiškas atsiribojimas nuo socialinių tinklų ir žiniasklaidos bei Gintauto Matulio vaikų piešiniai ant sienos.

Organizatorių nuotr.

„Prieš treniruotes ir varžybas prasukdavau pažiūrėti į piešinius, kuriuos Gintautui nupiešė jo vaikai, jis mums buvo kaip altorėlis, iškabintas ant sienos virš lovos“, – atskleidė treneris D. Novikas.

Kaip aikštelėje žaidėjai susikalba be trenerio, koks yra firminis trenerio šokis ir dar daug detalių apie olimpinį Paryžiaus miestelį – šį trečiadienio vakarą, 20 val. naujajame LNK sezone, laidoje „Šeškinės 20“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių